Endelig utvasket

Takket være utrolige hærlige venninner, og oldeforeldre er huset på Os utvasket!! :-) beste følelsen på lenge.

Mor leverte i Bhg, mor og far kom på klinikken fikk kose, mate og bytte bleier :-) hentet guttene i Bhg, laget middag og lekte med dem til det var ligge tid! :-) jeg kan ikke si annet enn jeg er fantastisk heldig! Verdens beste oldeforeldre til mine barn <3 utrolig glad i dere, ingen stiller opp så mye som dere.

Jentene vokser, og Iris skal ha nytt rønken til uken. Anne er 2600, Iris 2100 og vera 2000!! " stoltheten selv" jentene fikk litt nan i natt, så jeg er i grunn førnøyd med å hatt fult med melk til nå. Nå spiser dem mer, og så ut som vera har øke døgn. Så da strekker jeg ikke helt til. Men 5,5 uker fult på tre babyer må være litt bra :-) pumper self det jeg kan, men mengen varierer fra 100 ml- 250 ca per Pumping.

På Os malte jeg trappen, støvsuget, fuget litt hær og der. Mette vasket bad, tak og vegger på både bad og gang. Kjøkkenskapene, bod og gulv vask. Gunhild tok vinduer inne og ute, peis og deler av kjøkkenet! utrolig kjappe, og flinke! Vi rakk alt, vi skulle. Og hadde jeg ikke måttet pumpe, hadde vi rukket å dra til 20.00

Jeg var innom Hanne, Mamman til noen som gikk i Bhg med Tord og Willy på Os. Hun hadde en seng, og klær jentene var vokst utav. Så glad og fornøyd! Tenk og være så snill. Utrolig takknemlig, kommer så godt med :-)

Mannen lagde pita til oss, mens jeg pumpet melk. Så mat, og nå endelig søvn ;-)

Bilder fra trappen og kjøkken gulvet;


Mens tapen ennå var på

Tok 2 år og en Mnd ;-) Jan 2011 begynte vi på trappen. Det er 2 svangerskap siden, og 4 barn siden.

Før

Etter :-)

God natt!

Blogges
Camilla

2 kommentarer

Lisabet

02.03.2013 kl.00:03

frumamma: Fin blogg :)

frumamma.blogg.no

04.03.2013 kl.15:59

Lisabet: takk :)

Skriv en ny kommentar

hits