En list, og ute fliser i gjenn

Jeg, mann og 2/5 barn var hos svigermor for å levere barna, og mannen litt over 8. Mannen dro med stefar og broren, mens jeg fikk hjelp av svigermor til å bære willy, mens jeg bar tingene deres. Ikke noe protester, så leveringen gikk strålende :-)

På klinikken 09 ca, men var vist utrolig trøtt for duppet vist av i stolen. Men fikk matet Anne, så koste meg med det. Jentene er bare så flinke, og spiser mye oftere enn dem skal, tydelig sultne. Og legger godt på seg! Gleder meg til veiing på mandag.

Jeg badet Anne og Iris, pleieren tok Vera. For vi badet dem først, matet mellom og kledde på etter mat. Så dem fikk luftet seg litt, Iris synest var en kjempe ide, og bæsje i håndkleet ;-) hærlige frk <3

Dagen raste fort, for plutselig var kl der. Og videre til svigermor på besøk, var der til 18.15 ca. Mannen og de kom vel rundt 17 tiden. Og bare en list og ute Flisene i gjenn!! Så nå er vi utrolig nærme. ( bosset på fremsiden og tømme boden da. Men det er fort gjort)

Hjemme ble det kvelds, men guttene var ikke særlig sultne ennå. Så etter flaske koking er vi i seng nå.

Natti natt!

Blogges

Camilla

2 kommentarer

julianogmamma

02.03.2013 kl.20:53

Lenge siden jeg har vært her på bloggen nå. Vært borte i 4 uker med slanking. Men hvordan går det med deg oppi det hele nå?

Håper alt går bra :)

frumamma.blogg.no

04.03.2013 kl.16:01

julianogmamma: hær går det bra, bare litt sliten etterhvert. lykke til med slankingen da :)

Skriv en ny kommentar

hits