Husarbeid

Etter 5 timer?! Er det ennå mye i gjenn.
Motivasjonen er der, men det er også søvn behovet. Så jeg måtte gi meg nå, etter en lang dusj, og litt ansiktspleie :-)

Jeg fikk ryddet mitt kleskap, ryddet badet og ommøblert litt der, kjøkkenet x 2, vasket en del maskiner klær( ikke baby tøy ennå, da vi ennå mangler plass til å ha klærne) gang nr 2 er ryddet og halve stuen.

I stuen satte jeg opp stelle og hvile sone til jentene ( ikke klart ennå, så dere får se siden) men så langt tror jeg dette er en god løsning.

Jeg fikk tømt spisestue bordet! Har ikke sett bordet siden nyttårsaften ;-)

Dette venter på å bli vasket. Og denne med hvitt er vasket, men en del har jentene på sykehuset. Har eget lite " kleskap" på avdelingen :-)

Bestemor ville kjøpe kommode til jentene, og jeg hadde funnet en på jysk med 9 skuffer. Dessverre var den virkelig ikke som den så ut som, på bildet. Så bestemor mente denne fra jysk var pen;

Dette er samme guttene har på rommet, og vi har i stuen. Men da fra ikea ( for 1095kr i stede for 1600 på jysk, mener jeg det var)

Så gleder meg til den er i hus, da skal det bli orden! <3

Vera hadde perfekt syn! Siden hun var 1180 g ( altså alt under 1500 må gjennom en del undersøkelser) så hun har vært gjennom noen flere prøver, enn søstrene. Men alt ser bra ut så langt :-)

Jentene fikk mamma kos alle tre, samtidig i dag <3 litt mage vondt, og kose syke, var mammas fang eneste som hjalp.

Hjemme var Willy i bhg, Tord med oldemor og oldefar. Dem hadde hatt en kjempe fin dag, begge to. Willy ville ha skiver med prim da vi kom hjem, som passet meg greit siden jeg ikke var så sulten ennå. Så da begynte vi i en ende med ryddigen, og Willy er flink å hjelpe til.

Vi hadde grov pasta, stekte pølser og amerikansk grønnsaks blanding. Kjempe godt, og 10 min å lage :-) jeg, og begge ungene koste oss med maten. Etter mat var det rett ned å bade, mens oldemoren dro hjem.

Mannen og Far tar vist Os i morgen i stede. Mamma tar Willy, og Evt Tord etter bhg om det er behov for det. ( men det tror jeg ikke det blir, må nok skynde oss hjem så jeg får fortsette i huset) Mor blir med meg på klinikken, og får kose litt på jentene :-)

Nå sovner jeg mens jeg skriver, så legger den fra meg nå. Ha en god natt, med søte drømmer!

Blogges

Camilla

4 kommentarer

Sarah

12.03.2013 kl.23:49

Sinnsykt vell skrevet side! Jeg har ikke lenger. Fant imidlertid en bra konkuranse du burde bli med på! Er sånn du kan vinne gave kort! Kanskje du har flaks? :-D

Marita

13.03.2013 kl.21:25

Kjempe god bloggg! Tenker nå på lese denne fast! Selv har jeg ikke bloggg selv, men har vært så heldig og har fått tilsendt en veldig flott konkurranse hvor du kan vinne en sykel :-P Jeg har veldig lyst på ny sykel, så håper jeg vinnner. Men kanskje du er mer heldig? Meld deg på da vel du også! :-)

frumamma.blogg.no

14.03.2013 kl.15:34

Sarah: takk :-)

frumamma.blogg.no

14.03.2013 kl.15:34

Marita: takk :-)

Skriv en ny kommentar

hits