Gikk ikke som planlagt

Dagen starter ikke som jeg hadde tenkt, for bilen ville ikke starte! Måtte vekke mannen og be han prøve, men dessverre var batteriet fått for seg, at de ville hvile!
Så stakkars Far måtte komme opp å hjelpe, følte virkelig et stikk i samvittigheten, når jeg måtte vekke mor og far så tidlig.

Heldigvis ble det hverfall orden på bilen, men utrolig spent på om den går hjem i gjenn også. Men jeg krysser fingrene for det, for vil ikke plage flere med start problemene mine ;-)

Jeg fikk nå hvertfall noe godt utav den sene starten, fikk kledd guttene og levert dem i barnehagen selv til en forandring.( er jo pappan, Evt oldemoren og Oldefaren som pleier gjøre det) men er absolutt kos, når jeg har tid å mulighet å gjøre det.

Nå skal vi spise lunsj hær, og kjenner det skal bli godt hvertfall. Kjenner jeg er sulten nå, enkelte dager blir det liksom bare med det måltidet. Har hverken tid eller energi til kokkelering, når vi kommer fra en økt på Os. Da ligger søvn, høyest på prioriterings listen.

I dag er planen klesvask, mamma var så snill å vaske kjøkken, og stue gulv i går <3 så deilig å komme hjem til rent hus, og sovende barn!

Jeg er hverfall overlykkelig, for Os er ferdig. Og vi kan jobbe mere i " nye" huset fra 1967 ;-) og få litt orden! Endelig :-DBlogges

Camilla

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits