IKEA deler

Nå reiser de jeg har tilbrakt mest tid med, på sykehuset. Er jo nesten litt trist, men selfølgelig godt for dem, og komme hjem.

Jeg hadde fult opp med amming, flasker og kos til fleste måltid. Anne er litt oppmerksomhet-syk, og skal helst sitte på fanget. De ligger en del i vogn, på arm og en del i sengen. Er jo litt kjedelig i lengden, siden dem er så våkne nå.

Til andre måltid var det bading, og mating x3. Så alle tre var godt fornøyde, med bad, mat og kos. Vera bæsjet godt i håndkleet, så et lite rompe bad, ble det på hun etter maten. Hihi var oppriktig beskymret, for å bli godt utbæsjet mens det sto på, og måtte avbryte måltidet, før hun var ferdig stakkars :-) men hun tok det helt fint. Like blid.

Siste måltid rakk jeg 2/3 selv, siste tok Pleiern og gav mat. Går jeg forsent blir jeg stående i kø, og selv i dag fredag, var det rukket bli litt kø i Åsane når jeg kom.

Løp inn etter smør, mel og geriljamel. For skulle ha pølse grateng til middag, var utrolig spent, for var første gang jeg prøvde dette. Er jo utrolig enkelt; grov macaroni ( kokt) , hvit/karri saus, skinke/fisk/pølser ( bland og strø), ost/geriljamel. Stek til lys brun skorpe.
Ca 200grader, midt i ovnen i 10-20 min.

Søss og datteren var hær, veldig kjekt for store og små <3

Vi dro et tur på IKEA i 18 tiden, mangler noen skruer til en seng, og en del til en hylle. Null stress, og deler hadde dem nok utav ;-) fikk også hentet bleiepakkene fra Kiwi, og kjøpt litt svinekjøtt ;-)

Nå etter en god dusj, venter jeg på litt søvn. Natti natt!

Blogges

Camilla

2 kommentarer

Hege

16.03.2013 kl.12:44

Det levner liten tvil om at du har nok å henge fingrene i om dagene! Men du virker som at du har full kontroll på alt. ;) Når er det forventet at du kan få ta med jentene deres hjem forresten?

frumamma.blogg.no

18.03.2013 kl.19:47

Hege: takk, trolig i løpet av uken :)

Skriv en ny kommentar

hits