Middags besøk

Dagen min startet selfølgelig med for mye snø på bakken, så bilen nektet komme seg utav Hagen!! Måtte vekke mannen, så han fikk rygget den ut. Bilen bare skled rundt på plassen til slutt, da var de best å be om hjelp. Før jeg havnet gjennom gjerdet, ned i Hagen.

Jentene hadde ikke noen god dag, mage vondt, og Anne var virkelig sulten i dag. Anne spiste, og gren pga av mage vondt. Litt sukkervann roet henne, litt byssing og mamma kos. Iris hadde utrolig med luft, og var i samme humøret. Vera hadde best dag, men var litt mage vondt der også, spiser og bæsjet veldig da ;-) utenfor bleien, og hele pakken! Vera var hverfall veldig fornøyd :-D

Familie 2 reiste i dag, litt trist å være i gjenn alene. Men glad for dem, som endelig fikk dra hjem!

Dagen gikk hvertfall full fart, og jeg måtte forte meg hjem. Vi hadde avtale hos svigermor kl 16, dessverre var jeg nok litt for optimist. Pappan dusjer, mens jeg pumpet, og kledde på yttertøy. Alikevel var vi 15 min forsinket. Jeg som hater å komme forsent!

Vi fikk servert pizza, og guttene spiste godt. Dem var veldig fornøyde med maten. Etter mat fikk alle 4 barna, påske egg. Tord tåler ikke sukker så godt, spesielt om han blir herjet med. Jeg måtte holde han for å roe han ned, drikke litt vann og snakke rolig men bestemt til han. Stakkars, virkelig ikke godt når dem blir sånn. Willy er roligheten selv, og virket helt uberørt.

Jeg, pappan, niesen og nevøen fikk bli med svogeren ut å prøve nye bilen. Virket helt flott til deres behov, merket nesten ikke noe støy i bilen. Men så er den helt ny kia da, med 7 års garanti. Guttene koste seg med bestemor, sambo, tante og onkel mens vi var ute.

Hjemme kl 20, var det Pumping, bading og nå er alle i seng. Men ingen sover ennå da, tviler nå på det er lenge til guttene sovner. Neste pumpe 23-02-05 så får vi se hvilken jeg våkner til ;-)

Natti natt!

Blogges

Camilla


Én kommentar

Beate

17.03.2013 kl.17:24

Heisan! Vi holder på med en meningsmåling handel på internett. Alle som melder seg på vil få en gave; nemlig en gratis kinobillett! Bli med nå!

Skriv en ny kommentar

hits