Film kveld

Dagen er over i gjenn, timene bare raser avgårde!

I dag var min tante og onkel på besøk, å hilste på Prinsessene. Veldig stas å få vise dem frem. Vi har hatt veldig lite besøk etter dem ble syke, og kommer til å være veldig strenge når dem kommer hjem. Planen er til neste helg, men tror det ikke før jeg ser det ;-) føler hele tiden dem kan finne noe, eller dem har oversett noe. Så jeg håper det beste, så ser vi når den tid kommer :-)

Jentene har trolig øke døgn, spiser mye og ofte. Skulle ikke tro dem hadde fått mat, slik dem oppfører seg. Heldigvis roer dem seg fort, når dem får det slik de vil.

Hjemme kom søstrene mine på besøk, planlegger bord kort osv til dåpen. Masse planer, så må velge noen av dem snart.

Mannen har hatt barna, laget middag, monterte kommoder, fjernet gardinstenger osv så planen hans for i morgen var vel å male stuen, etter levert i bhg.

Jeg fikk dra på film kveld til bestis! Og jeg kan ikke huske sist jeg var på besøk uten barn :-) og det blir Mnd- år til neste gang nå.

Må sove litt, melka minker veldig. Nede i 70 ml nå :-( altid litt trist, men ser jeg har i grunn hverken tid eller energi til å holde på med Pumpingen hver 3 time ( sover 5-6 timer sammenhengende natt)

Natti

Én kommentar

Gunnhild

18.03.2013 kl.01:57

Hallo! Vi har akkurat lansert en redning for alle som sliter med misfargede tenner! I den forbindelse ønsker vi å få testet produktet vårt avblogere og høre mer om hva de synes om produktet vårt. Alle som deltar vil få tann blekingssettet vårt gratis i tillegg til en gratis elektronisk tannbørste som du kan dele ut til en heldig leser eller beholde selv :-) Registrer deg nå og så poster vi det i løpet av dagen!

Skriv en ny kommentar

hits