8 uker

I går ble jeg sen hjem, for Iris var til ultralyd av hjertet. Mulig en mini duktus, men var så liten, at den ikke var noe å beskymre seg over. Heldigvis

Ellers er det i grunn faste rutiner, mat, bleie, bading osv sånn går dagene utrolig fort. Fredag er trolig hjem, men tror det når jeg ser det. For jeg orker ikke bli skuffet i gjenn.

Gårsdagen plukket jeg opp mannen på vei hjem, han var i knarvik etter mere maling. Så det passet vist bra, å få sitte på. Han maler stuen, så jeg og ungene var hos mor på middag. Kjempe god steik, og så deilig å få middagen servert! <3

Dagen i dag mye det samme, og i morgen er utreise samtale! Utrolig spennende, å se hva dem sier. Så i morgen er både jeg og pappan hær. Willy skal til oldemoren( mammas mamma) Tord er i bhg.

Så Hjemme må jeg bli ferdig nå, få unna klær, soveposen, sengekanter osv. Kommoder fra ( min pappas mamma) oldemor er klare til å pakke klærne i. Utrolig flott fødselsgave :-)

Mannen er ca halvveis i stuen, så må virkelig stå på skal han bli ferdig til fredag.

Jentene er mye våkne, og Anne vil helst henge på en arm hele dagen. Iris sover mye, samme med vera.

Jeg måtte bestille hente ulldresser på sparkjøp, som de andre to mammaene som dro før meg ;-) men i 3 farger da, og hvert sitt rosa helseteppe <3

Skal slappe av litt før neste runde, mat, bleier og kos ;-)
Flagger for 8 ukers dagen ;-) 2 Mnd fredag!!

Kommodene i gangen nede, utenfor badet;

6 kommentarer

studentfruen

19.03.2013 kl.11:29

Gratulerer med 8 ukers dagen til trillingene. Håper dere kommer hjem som planlagt, godt at bilyden ikke var noe å bekymre seg for .

Ha en fin dag

Madelen Kristoffersen Johnsen

19.03.2013 kl.12:28

Gratulerer med 8uker! Huff nå har dere vært der lenge!

Jeg og gutten min var akkurat 7uker. Håper dere slipper hjem snart!

Elisabeth

19.03.2013 kl.14:31

Gratulerer med 8uker! Hvor mye veier de nå da? Hva tenker du om å få dem hjem? Hvordan blir rutinene på natta? Jobber mannen din eller skal han ha permisjon når dere kommer hjem? Blir jo travelt for deg, synes selv det er travelt med tvillinger på 4u og storesøster på 4år når jeg er alene hjemme:) flott at iris' hjerte er friskmeldt:)

Caroline

19.03.2013 kl.19:21

Så fin blogg;) Masse fine bilder;)

Hege

20.03.2013 kl.11:19

Hvordan går det med andre huset da?

frumamma.blogg.no

22.03.2013 kl.18:45

Hege: endelig ute til salgs :-)

Skriv en ny kommentar

hits