Samtale, handel og husarbeid

Helt utrolig, hva man rekker på en dag.

Vi leverer barna, Tord i bhg, og Willy hos oldeforeldrene. Begge var fornøyde, men Willy er ennå ikke helt frisk. Men er ikke kjempe syk/dorlig heller. Og alle ordene som kommer om dagen! Han er så flink. Sier fra når han har bæsjet, er tørst, oldefar, is og masse mere :-D <3 Willy har dessverre litt søvn problemer, pga snørr, tørst osv :-(

Tord er inni en litt vanskelig tid, med sove slutt i bhg. Så han kan være ganske så sur, om dagene. Dessverre. Men natten begynner komme seg en del, etterhvert.

Vi var på klinikken 09, jeg og pappan. Han matet, byttet bleier og trøstet. Nå er dem ikke skremmende små, så da var det lettere og hjelp til.

Utreise Samtalen fikk vi 13.30-14. Iris har fri retur, om hun får vondt eller feber. Uten å dra innom hverken lege, eller legevakt. Og det er utrolig godt! ( men da bare Iris, ikke Anne og Vera)

På veien stoppet vi, på apotek og butikk. Mat, bleier, sanasol og jern er klart til hjemkomst.

Jeg har styrt på med kles vask, sortert vaskerom og bad, ryddet kjøkken og tatt meg utav ungene. Så nå er det endelig sove tid! :-)

Ganske fornøyd;

Mye plass å putte ting, trolig meget nødvendig da :-)

God natt og søte drømmer

Blogges

9 kommentarer

Kathrine

20.03.2013 kl.22:41

Hei :)

Hvor tar du all energien fra???

Du er kjempe flink <3
Hei! Vi har en helt vilt bra konkurranse du bør delta i! Premien er en flott ferie for 2 personer. Delta nå da, tar bare sånn to minutter! :-D

Madelen Kristoffersen Johnsen

21.03.2013 kl.00:46

Vil heller anbefale multivitamin enn sanasol :)

Iselin

21.03.2013 kl.07:35

Så flink du er! Litt av ein energi :)

Kor har du kjøpt de lure boksene til å ha bleier i?

Frua

21.03.2013 kl.08:43

Sier samme som Madelen. Tror ikke så små skal ha Sanasol. Vi har sett på det fordi det er billigere enn Nycoplus multivitamin, og mener det står fra 3 år. Våre premature tvillinger måtte også få vitaminer til de var ett år, og vi fikk beskjed fra sykehuset at det skulle være multivitamin (fikk faktisk resept, så vi var sikre på å få helt riktig)

Lykke til med jentenes hjemkomst.

frumamma.blogg.no

22.03.2013 kl.01:42

Frua: takk for tips, men vi ble anbefalt dette pga smaken :)

frumamma.blogg.no

22.03.2013 kl.01:42

Iselin: ikea ;) takk :D

Frua

22.03.2013 kl.09:14

Synes det er rart hvis dere har fått anbefalt denne fra sykehuset. Det er sitrus i denne, i tillegg til kunstigsørning, og du skriver at jentene stadig har magevondt. Multivitaminen smaker kjempegodt. Mine unger elsker den. Står jo også at Sanasol er beregnet på barn fra 3 år!

frumamma.blogg.no

22.03.2013 kl.18:51

Frua: vi skal gi 0,5 ml per barn. Om dem reagerer negativt, vil vi self gå over på multivitamin. Mage vinden deres er luft, pga mangel på utslipp.
Alder på flasken er ikke ofte den stemmer med hva den er forskrevet til, tord gikk på avførings middel. Der skulle han gå på i 3 mnd ( sto Max 14 dager på flasken) og en mye høyere aldersgrense, enn min sønn var på det tidspunktet. Og jeg dobbelt sjekket med fastlege, etter fått det forskrevet på barneklinikken. Og det stemte, selvom jeg personlig var veldig skeptisk.

Skriv en ny kommentar

hits