Sol inne, og ute

Koser meg veldig om dagen.

Mamma er jo her hver dag, og det kjenner jeg er utrolig godt. Mor er innom rett som det er, og i går var hun hær og lagde middag! ( fiskeboller i karri saus) så jeg spiste, så jeg nesten sprakk :-)

Dagen i dag gikk til dåpskjole kjøp, funnet en side vi er kjempe fornøyde med. Dette er andre kjolen vi bestiller fra daapskjoler.net hverfall, så kjempe spent på kjole nr 2. Denne skal Iris bruke. Vera bruker den vi kjøpte til tord, og Anne en gammel kjole på vel 100 år, som jeg og mamma er døpt i.

Jeg fikk bestilt sommerfugler til pynt, 15 i hver farge. Og leter etter cupcakes former, som passer til temaet. Så langt har jeg en ok plan.

Jeg hentet spar kjøp pakken min, shampoo, balsam, dusj, intim, deo og ansikts masker :-) utrolig greit å bare bestille, så slipper jeg plage familien med å handle for meg.

Mannen fulgte guttene i bhg, meg tvillingvognen. Jeg hentet dem etter å levert mamma, og vært på butikken etter pakken min.

Først spiste vi pølser, grov macaroni og amerikansk blanding. Før jeg, pappan og guttene gikk ut å disset i car porten, etterfulgt av en rund tur i Hagen. Kjempe greit å inspisere grundig, guttene virket veldig fornøyd med all oppmerksomheten hverfall. Jeg gav jentene mat, og hjemme hjelpen hjalp. Så fikk hun se til jentene, mens vi var ute i Hagen.

Etter " turen" i Hagen, laget vi vaffler og kakao. Litt kos skal det være.Kvelden min så langt.

Natti natt!

Blogges

Camilla

4 kommentarer

Så godt dere får godt med hjelp. Det å få servert middag må jo være supert! God helg:)

Christine

06.04.2013 kl.10:44

Imponert over deg altså!

God helg:-)

frumamma.blogg.no

06.04.2013 kl.12:09

¤Malene: ja vi er utrolig heldige <3 god helg!

frumamma.blogg.no

06.04.2013 kl.12:09

Christine: takk for det :-) god helg

Skriv en ny kommentar

hits