En bedre dag, med litt utfordringer

Guttene var i bhg til 16.30, men når sant skal sies var kl nærmere 9-10, da dem ble levert. Og med det nydelige været, er det helt flott i bhg og få være ute med andre på samme alder :-)

Hjemme har vi kost oss med besøk, og pappan har jobbet på som bare det i utleie delen. Blir helt utrolig godt, når den er ferdig. Og vi endelig kan begynne å leie ut.

Siden min bil var innesperret, av Hjemmehjelpen ;-) fikk jeg kjøre gammel Opel! Hehe gliste hele veien, følte meg 19 i gjenn (tok lappen i 07) så dem så nå litt rart på meg på butikken, kom ut av en litt sliten Opel, med det gliset. Hehe

Hjemme satt venninnen min med 3 små, heldigvis oppførte dem seg ( hverfall litt) så det hadde gått helt fint, mannen hadde holdt seg innomhus og ventet, just in case ;-)

Jeg får snart servert tikka masala, Iris er rasende for hun er snørrette. Willy står å synger i sengen sin og resten sover :-)

Blogges

Vel fortsetter der jeg slapp.

Willy nektet sove, så vi tok han opp før han vekket storebror. Jentene har holdt leven fra 20 ( presis hver dag) til nå. Kjenner det er litt slitsomt, men mangen som har det mye verre enn meg. Så jeg prøver å tenke på helheten, ikke bare på disse timene, når det står på. I dag er det Iris og Anne. Vera hadde sovet i 4 timer, da hun ba om mat. Og sover videre allerede.

I dag kom konteineren;

Dette er en 30m2, den som ble hentet i Morges var 10m2. Dessverre var det ikke noen mellomting, men jeg tror vi vil ha brukt for hele.

Mens mannen jobbet ute, har søss og min lille niese vært hær. Vi prøvde på bilder til dåps invitasjonene, ikke lett!! 3 som ser alle andre steder. Men sånn er det jo bare, vi gjør det beste utav det,

Et av alternativene.

Men mulig vi må prøve en dag til, jeg skal se hva jeg har og kan få til :-)

Nå må jeg sove, lov å håpe på noen timer :-)

Blogges
Camilla

4 kommentarer

Veronica

11.04.2013 kl.23:40

Så nydelig bilde av jentene deres :-)

Tvillingmamma

11.04.2013 kl.23:48

For noen nydelige jenter♡ har du instagram?

frumamma.blogg.no

13.04.2013 kl.15:28

Veronica: takk for det, min kjære søster som har tatt dette :-)

frumamma.blogg.no

13.04.2013 kl.15:28

Tvillingmamma: takk, nei det har jeg ikke :-)

Skriv en ny kommentar

hits