IKEA og gått i bhg

I dag har vi virkelig prøvd oss frem.

Vi starter naturlig nok rimelig tidlig, begynte vel 08, kl 09,30 var vi kommet i bhg. Ikke bare bare og kle på 5 unger på morningen, ikke alle som er like morgen friske, hverdag.

I dag var det en del krangling og tull, jentene ble sure for ting tok til. Da kjente jeg at det ble litt mye, men viste jo en gang må bli første.

Jeg leverte guttene full fart, mens jeg hadde et øye på bilen. Ettersom jeg ikke tok ut alle fem i bhg, noe som tar litt tid. Guttene virket tilfreds, og nyter nok litt fred. Jentene fant roen i bilen, og vi fikk til og med fylt litt diesel.

På IKEA fant jeg det jeg skulle, oppbevaring til klær, oppbevaring til ute klær, noen asjetter, t-skeier og pasta.

Masse hyggelige mennesker ville gjærne se på jentene, og jeg traff til og med noen som leser bloggen :-) kjempe kjekt! Hehe
Vi ble også velsignet i restauranten på IKEA, synest det var hyggelig av damen. Men ble bittelitt satt ut.

Jeg og jentene gikk også på rema hjemme, der traff vi Tord og hans avdeling som var på tur. De annsatte på butikken, og kunder måtte kikke litt på de søte små :-) og stolt som jeg er, viser jeg dem gjærne frem.
På IKEA, måtte jo ta alle setene ut, og plassere dem i vognen. Anne måtte sitte i setet sitt, for var ikke plass til alle tre dessverre. Og siden dem sov ville jeg ikke plage Anne, med å sitte i bæreselen.

Etter handlingen på rema fortet vi oss hjem, jentene var sultne. Dem spiste fult måltid, alle tre. Så var tydelig dem var klare for mat. Så var det bleier, nye klær, og opp i vogn og bæreselen. Så satte vi nesen mot bhg, for å hente brødrene.

Gå med 5 unger var ikke bare bare! Men alt går. Anne på magen, Iris og Vera i vognen. Willy oppå vognen, og Tord i strikken på jakken min. Når vi kom opp bakken, kom både hjemmehjelp og pappan, en i bil og en i buss. Så da tok Pappan Tord på skuldrene, så litt fortere gikk det hjem.

Hjemme ble det baluba, alt var galt og Willy hylte i 30 min! Da ble jeg redd noe var gale, han et utrolig rolig og sånne utbrudd liker jeg ikke.

Litt pasta, fiskepinner og grønnsaker inntatt, 4/5 barn har spist ( Anne i gjenn)
Hjemmehjelpen har dratt, og nattevakten kommer kl 22 :-) gru gleder meg!

Skal legge gutta snart, god natt!

Blogges

10 kommentarer

lisa

12.04.2013 kl.20:17

kjempe fin blogg er fast leser,stå på videre å aldri slutt å blogg<3hadde værtkjempe koseligt om du haadde lagt igjen en kommantar på bloggen min!

www.dreamslovee.blogg.no

Tina

12.04.2013 kl.21:17

Kan ikke andet en å si du er utrolig :) Du takler hverdags stresset/koset utrolig godt med 5 barn. Vært fall med trillinger. Flotte bilder :)

Imponert!

12.04.2013 kl.21:23

Jeg tar av meg hatten for deg! Det er imponerende å se hvor positiv du er, du er tydelig flink til å se muligheter fremfor begrensninger. Du er heldig som har fått fem skjønne, gode og ikke minst friske barn. :) Og påkledningssituasjonen med mange utålmodige små kan jammen vippe hvem som helst av pinnen! Det er koselig å følge med bloggen din, men jeg håper aldri du lar den, eller oss lesere, få deg til å få dårlig samvittighet over at ikke du har rukket å blogge. Barna og mannen din kommer i første rekke og vi syns bare det er kjempekoselig at du oppdaterer når du har tid og overskudd. :) (Dette var ikke ment som at du blogger sjelden, jeg har bare sett at mange ber deg fortsette å blogge som om du ikke blogger nok.). ;)

Kristine

13.04.2013 kl.14:17

Du er beintøff!!! Har nok med å på IKEA med en 4 åring jeg. Imponerende hvor positiv og flink du er!! Stå på!!

frumamma.blogg.no

13.04.2013 kl.15:28

lisa: takk for det, skal kikke innom når jeg har tid :-)

frumamma.blogg.no

13.04.2013 kl.15:29

Tina: takk, tror nok det har litt med erfaring og gjøre, vet det blir " lettere" med alderen. Men self and utfordringer med årene :-)

frumamma.blogg.no

13.04.2013 kl.15:31

Imponert!: takk for utrolig koselig kommentar, er så kjekt med sånne fine kommentarer :-) blogger bare når det passer ;-) så ingenting går forran hjem og barn.

frumamma.blogg.no

13.04.2013 kl.15:35

Kristine: hehe takk for det, har altid tenkt at barn ikke er et hinder. Bare en liten utfordring :-) alt går bare man vil ;-)

Hege

14.04.2013 kl.20:28

Jeg måtte bare si hei til deg, ble jo nesten litt satt ut når jeg så deg der med alle tre;) følte jeg kjente deg nesten og du er jo blitt en liten kjendis med blogg og barn;) veldig kjekt å hilse på deg. Kanskje vi treffes igjen

frumamma.blogg.no

16.04.2013 kl.10:28

Hege: hehe var veldig koselig å hilse på! Godt mulig vi ses i gjenn ;-)

Skriv en ny kommentar

hits