Første nattevakten

Jeg er sååååå heldig!!!

Hun er helt fantastisk, jeg har bare sneket meg opp 2 ganger siden kl 22. Hun har fått Anne til å roe seg, mat i alle tre og når jeg var oppe siste gangen, var Vera oppe og virkelig koste seg på armen hennes.

Jeg er så heldig hun kommer i natt også, tror hun blir den som tar dem på natten to ganger i uken. Følte hverfall hun hadde full kontroll, og jeg kan sove.
Det hadde jeg egentlig ikke helt troen på før hun kom, men dette fikser hun heldigvis godt. Hun har barn selv, og har jobbet på både Haukeland, og barneklinikken.

Guttene har sovet uten en oppvåkning i natt, så det er ny rekord. Og jeg har sovet så godt som hele tiden, sovnet i det jeg traff puten.

Før nattevakten kom hadde jentene grenet i 2 timer! Alle tre. Mamma ringte etter 1,5 og kom bort. Kjente jeg var litt sliten da hun kom. Da sto jeg med Anne i selen, en i hver arm og bysset på stue gulvet.
Mamma tar både en og to samtidig nå :-) hun er blitt så flink, og er en fryd å se hvor " tøff" hun har blitt. Selvom hun ennå ikke tørr bade dem.

Nei sover litt til jeg ;-)

Har henne til 07, så må bare nyte det!


2 kommentarer

steinihavet

13.04.2013 kl.08:57

Så godt det må være å endelig få sove litt :) Og kjempebra at du føler deg trygg på nattevakten, for det kan være vanskelig. Husker godt første natten vi fikk avlastning på minstemann, og det var langt fra lett å "gi" fra seg ansvaret, for å prioritere sin egen søvn.

frumamma.blogg.no

13.04.2013 kl.15:32

steinihavet: hehe nei, kjente jeg grudd meg litt. Men hun tok seg utrolig fint av ungene, og dem var blide og uthvilte i morges ( samme var jeg) ;-)

Skriv en ny kommentar

hits