Tre små troll

I går var det lettere kaos.

Jeg, pappan, Willy og jentene dro i knarvik. Var litt folk som kom bort å ville se dem, traff til og med ei fra nyfødt :-) kjempe kjekt å treffe folk i gjenn. Gutten hennes var blitt like stor som Anne ( altså 4 kilo)

Vi fikk handlet på MENY, Og mormoren fikk vist frem jentene ;-) meget stolt mormor ja! Vi var også en liten runde på senteret, mens vi ventet på dem skulle bli sultne. For vi turte ikke dra hjem uten å mate, så nærme måltidet.


Så etter maten, i verdens trangeste stellerom! Helt utrolig dorlig, er ikke særlig familie vennlig. Eneste stedet jeg vet som er ok stellerom, er lagunen. Knarvik, nesttun er ikke noe bra dessverre.

Men etter jentene hadde spist, og guttene hadde lekt i stuen ( og generelt forfalt, siden dagen før)

Men med litt lørdagsgodt, fikk jeg endelig tatt stuen.

Pappan jobber i utleien, så jeg står stort sett med alle ungene alene. Men det går stortsett bra uannsett, mamma og mor kommer jo, når jeg kjenner det blir litt mye. Heldige meg :-)

Men i går slo pappan på stor trommen, fikset både kjøkken og middag.

At det blir sånn på en dag! Er helt utrolig. ( bordet står der, for jeg ryddet kleskapet. Dessverre ikke et før bildet, men var totalt kaos!)

Når han var ferdig;

Litt forskjell. Dessuten ble middagen kjempe god. ytre filet, noe fansy ost og fansy sopp. Var enkelt og godt hverfall ( meny tips)

Så en meget produktiv dag.

Jentenes krok i stuen;

Nattevakten sa dem hadde vært urolig, Anne la seg ikke før 04! Så hun var glad jeg hadde fått sovet, og gjett om jeg også er det. Guttene var oppe 07.30 ( eller Willy da, Tord bruker litt tid på å våkne)

Hjemmehjelpen skulle si fra til sjefen at to netter var litt lite, spesielt med slike netter. Og jeg er jo self enig, for man klarer bare en stund med så lite søvn. Spesielt med vondt i magen natt.

Jeg fikk til og med badet alle tre, byttet på sengen. Mens pappan trøstet vondt i magen på både Iris og Anne. Dem fant roen en stund, 30-40 min. Og da nattevakten kom kl 22, ville Anne opp. Og hold da altså på til 04, og sov til nesten 07. Nå har hun sovet i 2.5 time :-)

Nå er det Vennebyen på tv, og i Ettermiddag blir det 85 årsdag for tipp oldemoren til ungene :-) gleder oss!!

Blogges

2 kommentarer

jordanshverdag

14.04.2013 kl.13:26

Ikke alltid så lett med så mye rot! Har selv tatt en skikkelig søndagsopprydning idag. Hele huset er nå shinet og klart for en ny uke! Blir vel samme ryddeprosessen neste søndag! Gjerne ta en titt på min blogg. Jeg følger deg ihvertfall- så stå på videre! :-)

frumamma.blogg.no

16.04.2013 kl.10:27

jordanshverdag: ja blir utrolig fort rotete, men går fort å rydde også heldigvis. Skal kikke innom :-)

Skriv en ny kommentar

hits