Utflukt, alene med 5 unger

Jeg er veldig fornøyd, for er ikke en selfølge det burde gå greit.

Jentene holdt leven nesten hele natten, og på vel 40 timer hadde jeg sovet 2! Vel det kjentes, så i morgen kommer mamma, så jeg får dusje og sove litt.

Vi spiste middag kl 16 i går, og første måltidet litt var kl 16 i dag :-/ ungene spiser frokost, lunch, middag og kvelds. Men jeg har hverken tid, eller samvittighet til å sette meg ned. Så når jeg spiste min micro varmede tomatsuppe i dag, gynget jeg Iris og Vera i vognen. Mens Anne hang i bæreselen på magen.

Når kl var halv 5 ca kjendte jeg grensen var nådd, da var gulvet dekket av leker og chips. Ungene hoppet i sofaen, og skrek om kapp. Byttet bleier, på ned ute klær og ut! 2 i vogn, en på magen, to varierer mellom mammas hånd, og vogn siden. Guttene, jentene og mammaen var fornøyd, og nøt det litt varme ( forblåste) været.

Vi sto mellom skolen, bhg eller mormor. Vel ble mormors hage, ettersom hun har micro. ( om jentene skulle bli sultne)
Guttene gikk fint, og var litt slitne når vi kom frem. Men jeg var kjempe stolt! Flinke ungene mine <3

Jentene sov, mens jeg gav guttene fart i husken ( dissen) Tord ville ikke være ute mere, selvom det i hovudsak var planen, å være ute og leke. Etter en bøtte sand var snudd og sand figuren rast, var også Willy klar for å gå inn. I døren traff vi bestefar, som skulle hjelpe onkelen til ungene, med noe mur greier.

Vi gikk opp, Tord, Willy og Anne. Iris og Vera sov, så ville ikke vekke dem. Men det gikk nå ikke lange tiden, før også dem ville opp.
Jentene og guttene stor koste seg, og herjet voldsomt med bestefar, så han sover nok godt i natt.
Anne stor koser seg på bestefars arm, og gjorde beslag på han, store deler av tiden der.

Mormor fulgte oss hjem, på veien traff vi oldemoren.
Hun fikk vise fram alle fem til en slektning, som var på besøk.
Veldig stas!
Elsker å vise fram vidunderene mine!

Mamma og guttene gikk gjennom Hagen, jeg og jentene nøt resten av turen i ro og fred ;-) hjemme fikk jentene ennå litt mat, og guttene ble lagt. Bestefar gav dem kvelds før vi gikk, så en ting mindre og gjøre hjemme.

Mamma hjalp oss gjennom skrike runden i dag, nå har Iris og Vera spist. Anne spiste kl 20, så mellom 30 min og utover, til Anne sier hun er sulten i gjenn. Iris sover og Vera ligger våken.

Anne sover i armkroken, og jeg håper på bittelitt søvn.

Guttene er nok tidlig oppe i morgen, og mormoren kommer. Satser på det blir en bra dag.

God natt, fra en litt sliten fembarnsmor ;-)

Blogges
Camilla

6 kommentarer

Hege

22.04.2013 kl.05:55

Håper du får flere nattevakter.

:)

22.04.2013 kl.10:24

Du er utrolig heldig med foreldre og besteforeldre som stiller så mye opp! :) Det er jo nesten utenkelig å skulle sjonglere fem små helt alene over lengre tid. I alle fall så lenge jentene er så små. Har de begynt å bli mer rutinerte på mat og søvn? Det må jo lette hverdagen litt når den tid kommer vil jeg tro. Og jeg kjenner så inderlig godt til hvor rastløse barn kan bli hjemme når de har barnehagefri! :) Men det er ikke vanskelig å se at du har full kontroll og gjør en flott jobb med alle fem!

Tvillingmamma

22.04.2013 kl.14:35

Hvor er mannen din? han burde avlaste deg i helgene. .

frumamma.blogg.no

22.04.2013 kl.16:01

Hege: det gjorde jeg dessverre ikke, men samsoving hjelper :-)

frumamma.blogg.no

22.04.2013 kl.16:02

:): dessverre ikke mye rutiner ennå, men det kommer :-) ja man må bare finne løsninger, da blir søt mye bedre :-)

frumamma.blogg.no

22.04.2013 kl.16:03

Tvillingmamma: mannen er hær, men han sover nede med de eldste, og jeg oppe med de små. Og etterhvert sover jentene mere, og da blir det bedre :-)

Skriv en ny kommentar

hits