For en energi

Hadde jeg bare sovet om natten, hadde jeg ikke trengt hjelp på dagen.

I dag har jeg ryddet, og vasket stuen, begge gangene i 2 etg, dusjet og bestilt dåpsinvitasjoner! Skulle gjærne tatt kjøkkenet, men Anne var ikke enig ;-)

Godt med litt mamma kos.
Hverfall når man får hele mammaen, i fred ;-)

I dag har dem fått " leke" litt på gulvet. For nå i dag er dem allerede 3 Mnd!

Mine nydelige små prinsesser!

Nå kommer Hjemmehjelpen om 20 min, så da får hun hjelpe med jentene, eller kjøkkenet. Må nok kjøre å hente guttene også i dag, for det blåser og er skikkelig surt ute. Og vil helst unngå sykdom. Og dem er like glsd

I kveld skal jentene bade, guttene skal få bade etter maten tenker jeg. Er noe dem har ventet på lenge, er bare blitt kjappe dusjer i det siste.

Kommunen mente jeg klarer meg med 2 netter i uken, og 2 timer ettermiddag 5 dager i uken.


Nei får hive meg rundt.

Ha en strålende dag

4 kommentarer

Ingrid

22.04.2013 kl.19:50

Er ikke mannen din så tilstedeværende i ansvaret for barna? Han jobber vel tenker jeg? Lurer bare, da det fremstår slik på bloggen :p og siden du skriver "kommunen mener jeg klarer meg med...." Synes du virker som en dame med pågangsmot som ser løsninger fremfor problemer :D

frumamma.blogg.no

23.04.2013 kl.07:43

Ingrid: pappan er hær, men dessverre ikke så delaktig pga helse. Dette er jo noe familiene og kommunen ( helsesøster, kommunen og hjemmehjelpen) er informerte om. Derfor gjør jeg stortsett alt med barna selv. Han kan bytte en bleie i ny og ned, samme med å gi en flaske. Og i det siste har han til og med badet de store, 2 ganger. Men jeg gjør jo det praktiske med å finne klær, lage mat og stå opp på natten ( ettersom faren ikke hører dem) men self til tross for jeg er sliten innimellom, ville jeg aldrig gjort det annerledes. Det finnes altid løsninger, og ungene blir lei innimellom, er det jo min jobb og gjøre noe med det :-)

Ingrid

23.04.2013 kl.09:53

Så flott at du får hjelp da :) Synes nesten 2 netter i uken hørtes litt lite ut jeg :p Men du er så flink at det greier du nok! Flott at det virker som dere har et godt og solid nettverk også :D Stå på!

frumamma.blogg.no

23.04.2013 kl.13:27

Ingrid: takk for det, ja har masse herlig familie som stiller opp :)

Skriv en ny kommentar

hits