Helt utrolig

Jeg er fortsatt, lettere sjokkskadet etter natten.

Mamma gikk kl 21.50, Mor overnattet (<3), i tilfelle jeg ville trenge en hånd eller to. Men timene gikk, ingen trengte paracet og ingen trengte komme opp for annet enn mat. Men til gjengjeld spiser de to minste litt lite, mellom 20-50 per måltid ( og 60 er liksom minimum) så jeg håper det tar seg opp i gjenn.

Vera er litt snørrette, og blir dryppet en del med saltvann. Så det kommer hvertfall ut når hun nyser, og det er jo positivt.

Iris er bare super trøtt, og sover godt ennå. Bare en slurk melk innimellom.

Anne har vært oppe, sittet på fanget, og smiler som bare det! <3 smelter jo bare helt!

Jeg fikk levert i bhg, før mor dro for å stelle seg. Jeg har to gavekort, og jeg trenger en bukse og jentene Evt en kjole til fotografen i morgen!! :-) er såååååå spent, for vi skal til nesttun kl 10 i morgen tidlig, med alle 5 ungene. Mor blir med å hjelper oss, med kles skift og mating :-)

vi er bare verdens heldigste, med den fantastiske familien!!! <3

Jeg skal også gjøre meg klar, for jeg føler meg bedre enn noen gang. Og tror jeg er på rette stedet i livet ( både familie og bo-messig), og hva er vel bedre enn det.

Men tror også man lærer takknemlighet på en helt annen måte, etter 2 Mnd på barneklinikken, og er borte fra de viktigste i livet flere timer i døgnet.
Ingenting er en selfølge, og man skal være takknemlig for det man har :-)

Ha en nydelig dag!

Vera, vil ha mammaen sin :-)

Blogges

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits