Full fart

Jentene spiste kl 21 i går kveld, og neste måltid etter dette var 03! Jeg fikk sovet 4-5 timer i strekk, og det var utrolig deilig.

Willy kom opp rundt 07, hvilte litt på sofaen med mamsen sin <3 elsker sånne øyeblikk!

Guttene lekte, så tv, og var i godt humør. Men etter noen timer er alt galt, og han er så trøtt, at ingenting hjelper. Jeg kjenner jeg skulle vært to på enkelte tidspunkter på dagen, men heldigvis klart jeg få alle til det dem skal, i løpet av dagene.

Pappan kom opp i 11 tiden, alle fem barna hadde spist da, så vi kunne bare kle på yttertøy og dra. Men selv sånne " små" ting tar tid med fem barn. Jeg kledde de tre små, pakket flasker og bleier. Og mens pappan setter fast alle i bilen, løper jeg rundt for å finne rent tøy til meg selv. Heldigvis rakk jeg dra en børste gjennom håret også, så det så nesten brukernes ut.

I Åsane parkerte vi på taket, til gullgruve n. Jeg parkerer de små i vognen, og Willy oppå vognen. Så alle var fornøyde. Vi var innom barnevognsentralen, men eneste trillingvognen dem har er en lignende den vi allerede har. Så det var dessverre ikke vits.

Videre på lekebutikken, gikk vi ikke inn engang. For den ene tingen vi skulle ha, sto heldigvis utefor, kom i 3 deler. For vi trengte både gjærde, og stige til trampolinen.

Vi var videre inni knarvik, men sandkassesand var umulig og oppdrive i dag. Men til uken blir det prioritert.
Vi vet nå hverfall hvor vi ikke skal stoppe, og spørre etter sand ;-)

Hjemme gikk pappan i gang med trampolinen, jeg lekte med de store, matet og byttet på de små. Min mamma kom bort, så tok vi med alle ungene til min søster, for å se på den flotte terrassen og de nye møblene! Nydelig fint.

Vi ble ikke så lenge, for guttene måtte bade, spise mat og godter før vi gikk ut for å hoppe på trampolinen.

"Hos tanten i sandkassen"

Vi fikk virkelig kost oss ute i dag, i mange timer. Jentene spiste til og med ute i dag :-)

Mens guttene badet, dro pappan til min onkel og vasket bilen. Så nå er det også gjort.

Nydelig dag, med masse lek! Og jeg kan ligge meg med god samvittighet.
For man blir litt sliten, spesielt når jentene var sure tidligere i kveld. Men sånn er det bare.

God natt!

8 kommentarer

Trude

28.04.2013 kl.09:46

Du står jammen på - all respekt til deg, du er kjempeflink. Men hvorfor ligger mannen din til 11 og lar deg styre med fem små alene?

Fint at du får så utrolig mye hjelp av familien din.

frumamma.blogg.no

28.04.2013 kl.11:17

Trude: takk for det.
Pappan sliter litt med søvnen, og da blir han liggende. Han jobber jo en del på huset og leiligheten, og jeg klarer ungene fint selv :-)
Så for oss, fungerer den fordelingen fint :-)
Og selfølgelig er det jo ekstra godt, når det kommer litt ekstra hjelp innimellom ;-)

Anonym

28.04.2013 kl.11:24

Så flink du er :) gjør jo så mye helt alene:) må passe på at du også får hentet deg inn. Det er viktig og dele på ansvaret og at begge får hvilt seg :) du er flink :) nydelig unger :)

frumamma.blogg.no

28.04.2013 kl.12:13

Anonym: takk for det, jeg dupper når sjansene er der ;-)

Anonym

28.04.2013 kl.16:45

Ja det må du gjøre :) godt du har familie til å hjelpe deg :) leser bloggen din hver dag. Har selv et barn og syntes det er hektisk inni mellom :) Hehe :) men vet ikke hva hektisk er når du har fem :) hvor bor dere egentlig ? Klem

Iselin

28.04.2013 kl.20:16

Blir helt imponert over deg!

Ville bare si at ved siden av rema 1000 i knarvik har de sand. Men det heter ikke sandkassesand(ingen som skjønte hva vi mente når vi spurte etter det), det er støpesand til å ha i sandkasse :)

frumamma.blogg.no

28.04.2013 kl.22:56

Iselin: tusen takk! Da skal jeg dit i morgen :-)

frumamma.blogg.no

28.04.2013 kl.23:00

Anonym: vi bor på ostereidet, 15 min fra knarvik :-) hehe er i grunn utrolig, men jeg synest fem er mindre kav en 1 og 2. Men tror det er for jeg ikke lager meg krav, jeg tar alt på sparket ( unntatt viktige ting, som mat og bleier selfølgelig da) men husarbeidet, utflukter osv tar vi de dagene vi orker :-) + jeg altid har ønsket meg mange barn, og føler meg utrolig rik :-D klem

Skriv en ny kommentar

hits