Utdrikkningslag

Gårsdagen var veldig koselig, vi tok en rolig feiring med masasje, middag, kake og litt vin. ( jeg drakk ikke, for jeg kjørte) men var utrolig rolig og fint. Fikk mimret masse! Hehe utrulig hva man husker, når man er flere.

Guttene var hos en god venninne i Åsane, og hadde heldigvis vært greie. Og Tord hadde klart seg, og ikke syntes på allmentilstanden at han var syk. Men da han sovnet i bilen på vei hjem, var det bare å bære han videre i seng. Han sover ennå, og lar han sove til han våkner.

Willy spiser frokost og synger <3 hehe

Anne spiste 130 ml! Til frokost " stolt mamma" dem vokser virkelig til.

Nattevakten klarte alle tre i natt ( når jeg fikk sullet meg i seng) bare Iris hadde to måltid. De to andre, klarte seg med et. Vera spiste 110 ml, før hun la seg i går :-D

Mor hadde jentene mens jeg var hos søss, selfølgelig hadde Iris og Vera holdt leven ( alikevel klarte hun sette på maskinene!) Men hun fikset det flott, og heldigvis kom mamma og hjalp etter jobb. Så jeg fikk feiret søss, for hun gifter seg i syden så jeg er ikke med da. Vi skal til Danmark, med familie. Noe jeg gleder meg veldig til :-)

Nå skal vi kose oss med barnetv.

Blogges

Camilla


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits