Første boss-dunk

06.50 var det bare å dra seg opp, så nattevakten fikk gå hjem. Heldigvis hadde dem hatt en god natt, og det er så deilig å høre. Jeg får litt vondt av ungene, og nattevakten når dem har vondt, eller er urolige. Men er jo godt å få sovet innimellom, det hjelper på hverfall.

Ungene våknet i tur og orden, og vi starter med skiver. Var i grunn bare Willy, og han var ikke super sulten i dag. Tore hadde feber, og var mega rolig i sofaen. Men heldigvis er han så utrolig flink å drikke, selvom han er syk. Så siden mat ikke frister, ble det pannekaker til lunch, og begge spiste :-) så var det sove tid.

Anne sov fra 07.30-13.30! Helt utrolig, men hun var så blid og fornøyd. Hun spiste 130! Før hun sovnet, så tror hun bare hadde godt utav det.

Ungene har lekt på gulvet alle fem, sammen i dag. Var så koselig! De store hjelper de små, og var virkelig et helt perfekt time. Før jentene ble slitne i gjenn, og trengte mere søvn.

Mamma og pappa har vært her to ganger i dag, veldig kjekt med ekstra armer. Min kusine, hennes mann og sønn var hær, andre gangen mamma og pappa var hær. Min søster og de kom minutter etter, min kusine gikk.
Når søss gikk, så mamma og pappa etter jentene, så jeg fikk badet gutta, bært ut bosset og dratt bort dunkene. Er første gang etter vi flyttet hit, på 6 Mnd jeg gjør det! ( ikke at jeg noen sinne, har pleid å gjøre det da)

Mamma og pappa gikk, luktet jeg heldigvis luntet. Willy hadde mage vondt, jentene urolige, så ringte Mor. Hun var hær på få minutter, og rabalderet var i gang. Fra kl 19-21/22 ca er det stortsett fult leven, på jentene. Men dem har også gode kvelder.

Så jentene ble badet, Willy er bedre, og vi er endelig i seng alle seks.

God natt.

Blogges

Camilla

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits