En stk sliten mamma

Med syk storebror, masse viktige telefoner og 4 unger hjemme er det virkelig ikke bare, bare. Men jeg fikk ordnet det jeg skulle, og burde gjort litt mere husarbeid. Men jeg må sove litt også.

De to som var fra hjemmehjelp tjenesten, ville helst vært lengre. Dem er nå bare helt utrolig flott mennesker, jeg er så glad jeg er så heldig å har hjelp. Absolutt ingen selfølge. Og en fantastisk helsesøster, som virkelig hjelper på alle punkter.

Nå som jeg bare har to timer hjelp, på to tider på dagen. Har jeg alt husarbeidet selv. Takk og pris for Mor, som stiller nesten hver kveld. For med ligging av fem unger, kvelds, tannpuss, dusjing, flasker. Er det utrolig deilig å ha en sprek oldemor, som stiller på minuttet. ( selv uten at jeg har spurt <3)

Willy hadde kost seg i bhg, Tord har nok kjedet seg litt, for jeg hadde utrolig mye og gjøre. Og jentene vil også ha sin del, de timene dem er våkne. Men vi fikk nå lekt og herjet litt vi " store" på ettermiddagen. Med sklie i stua ;-)

Til middag hadde vi kylling klubber og ostepasta. Ungene stor koste seg, og Tord spiste 2! Klubber. Og Willy 3 posjoner pasta :-) så jeg var kjempe fornøyd.

I morges fikk jeg faktisk, hentet dunker, rydde inn litt utstyr som lå ute, tømt plast karet og litt plukk. Hadde planer om å kaste ødelagte leker, men jentene sov, så ville ikke bære dem ut i vognen da.

Tord er feberfri, og alle ungene la seg til rett tid. Bare Anne som har litt mage vondt, men hun spiste 70 nå da. Så håper hun sover til 02-03.

Ha en god natt, jeg må hvile mens jeg kan. Plantasjen med mor, og muligens mamma om hun vil :-)

Blogges

Camilla

4 kommentarer

28.05.2013 kl.11:34

Hei!

All kredit til deg!! Du må ha et fantastisk pågangsmot, utholdenhet, tolmodighet og energi! Når jeg var hjemme alene en ukes tid om gangen med en 2.5 åring og en baby syntes jeg det var tøft og slitsomt. Kan ikke tenke meg hvordan det er med 5. Du må være den perfekte 5 barns- og trillingmor :) Stå på videre!

frumamma.blogg.no

28.05.2013 kl.13:18

Anonym: tusen takk :-) vi koser oss nå litt også, innimellom alle flasker/bleier :-) jeg er bare så takknemlig for 5 friske unger <3

Norsklæreren

28.05.2013 kl.17:49

Fin blogg. Men kan du være snill å like denne Facebooksiden?

https://www.facebook.com/#!/ettord?fref=ts

frumamma.blogg.no

30.05.2013 kl.19:53

Norsklæreren: Hehe så du mener jeg er så dorlig å skrive? Joda vet jeg har noen feil, men tror folk skjønner hva jeg mener :-)

Skriv en ny kommentar

hits