Sol, og utilpasse barn.

Natten var ikke så bra, Willy er ikke helt i form. Jentene var så urolig, og slever masse! Håper virkelig ikke det er tenner ennå.
Vera var definitivt mest våken, men hun var stortsett rolig i sengen utenom da hun spiste, på fanget.
Men jentene spiste hvertfall i går natt, lite men veldig ofte.

I morges var Willy og Vera våkne først, men Vera var bare sulten, og sov videre en stund.
Anne hadde stått opp, da Hjemmehjelpen kom. Tord var klar, Willy har fri ( og heldigvis feberfri også!) så etter levert Tord, kledde jeg jentene. Når mor kom pakket jeg sekken med flasker, pulver osv.

Så var det bare å sette alle på plass i bilen. Vera inderst, Iris i midten, Anne ytterst på bakerste rad. Raden forran, sitter Tord nærmest vinduet, da han er med ( ennå bakovervendt)
Willy i midten på rad to.
Sånn er alle stortsett fornøyde, Willy fikk låne Tords plass i dag, og var kjempe fornøyd. Ikke en klage.

Vi startet på jula, for vi skulle ha hvert vårt klestativ (sånn firkantet, som snurrer i vinden) vi fikk de for 200 kr stk, siden jeg hadde jula kort :-)

Vi var også på barnashus og spar kjøp, da var tiden ute og vi måtte dra hjem. Ungene er stortsett glade i å være ute, på butikker. Så er skjelden klaging på dem, og da pleier det bare være pga mat eller bleie.

Vi dro innom butikken, for vi måtte ha agurk. Mor stekte laks ute, i fløte saus. Med kokte poteter og agurksalat. Slår aldrig feil :-) ungene trives dessverre ikke så godt i varmen, så jentene drikker både kokt vann og melk. Er så viktig å drikke nok, så dem ikke blir dehydrert.

Guttene badet, jentene badet, og vi spiste. Jentene liker ikke varmen, og drikker heldigvis masse, men griner også en del. Selvom vi ikke er i solen, og vi sikter etter svak vind. Men dem slekter vist på meg 4/5, Willy klager som vanlig ikke :-)

Mett og fornøyd dro vi hjem rundt 18 tiden. Guttene var oppe til 20, og fikk kvelds. La seg rimelig greit, og jentene var mindre utrolig enn på en stund. Så dem drakk en del melk, mor bysset og bærte. Jeg bysset og bærte. Klær fikk mor brettet innimellom, flasker fikk jeg kokt.

Da mor gikk, fikk jeg tørr moppet, sortert klær og sko i gangen, fyldt flasker og satt dem i kjøleskapet, Støvsuget litt, vasket do oppe, sortert skittentøy.

Da Hjemmehjelpen kom, fikk jeg lagt på plass 5 kurver tøy, ryddet en del og tatt en lengre dusj.

Nå skal jeg sove, og gjett om det trenges :-) ha en nydelig natt!

Blogges CamillaMinste skattene mine <3<3<3 !!!

6 kommentarer

Mille

30.05.2013 kl.16:32

Herregud jeg får nesten vondt av deg. Du har et enormt press på deg. Dere kan ikke ansette au pair eller liknende? Må være forferdelig slitsomt for deg, og for familien din som avlaster så mye.

Jeg har selv "bare" tre barn, tvillinger og ei som er to år eldre enn de, og jeg er ofte veldig sliten-selv om jeg har en mann som tar like mye av arbeidet som meg. Det står respekt av det du utretter, men tenk litt fremover og, du slites jo ut av det her. Hvor lenge blir mannen din borte? Vil han kunne bidra like mye som deg når han kommer hjem? Jeg heier på deg!

Trude

30.05.2013 kl.18:08

Så fine unger dere har.

frumamma.blogg.no

30.05.2013 kl.19:51

Mille: takk. Jeg er jo utrolig heldig som har 5 rolige barn, sol stortsett bare lager lyd 2-3 timer på kvelden. Men selfølgelig er det like dager, men er jo en vane. Jeg er bare glad jeg fikk friske barn, og at dem er så lite plaget gjør det nok lettere å ha fem små.
Pappan pleier prioritere hus og hage, barna er stort sett jeg som tar meg utav. Men jeg klager ikke, for alle mine barn er ønsker og svært velkommen :-) jeg koser meg selvom det er litt vanskelig for noen å tro, siden man gjærne har hatt barn som ikke sover, eller kolikk osv.

Men hyggelig dere tenker på meg, men jeg kunne ikke vært lykkeligere :-) og alle fem, får litt mamma tid hver dag <3

frumamma.blogg.no

30.05.2013 kl.19:52

Trude: tusen takk for det <3

Mille

30.05.2013 kl.19:59

Ja jeg mener på ingen måte at du ikke er heldig, fem friske barn er fantastisk :) jeg bare syns det er så vanvittig heftig det du går gjennom:) dere kan ikke få noe mer hjelp fra kommunen for eksempel da?

frumamma.blogg.no

30.05.2013 kl.20:47

Mille: vi har anket, og søkt om mere. Men ser ut som dem mener vi klarer oss, heldigvis for oss har vi en fantastisk helsesøster som står på, og søker på alt for oss ( for er ikke så lett og få tid til, men kanskje innimellom alt. Men synest det er supert at hun kan og vil)

Skriv en ny kommentar

hits