Svigermor

Elsker slike rolige dager, starter med å stå opp, funne klær til ungene, tørr bleie til Willy, kle på, hvert sitt glass drikke, før jeg smører frokost til dem.
Dem velger om dem vil spise hjemme, eller i barnehagen.

Når Hjemmehjelpen kommer setter vi oss i bilen, kunne selfølgelig gått. Men når jeg bare har en time hjelp, prøver jeg rekke mest mulig på den tiden. Så må jeg på butikken etter levert i barnehagen, er tiden nesten ute da jeg er tilbake.

I dag leverte jeg to blide gutter, i shorts! Nå er det hverfall sommer hær. Dessverre er ikke mine unger så glade i varme, og jeg tåler det i grunn dorlig selv. Så vifte, drikke og masse skygge er veien for meg, og ungene hverfall.

Hjemme fikk jeg ringt BKK, pappa måtte ha noe kart over ledninger. Han skal grave en parkering til utleien. Må ta litt og litt, siden banken ikke ville sammarbeide for nå.

Fikk ringt søss, som var så snill å kjøpte meg en ny skriver! Trådløs, til 500 kr. Så langt virket den helt perfekt! Pc, pad og smart telefoner, virker den på.

Jentene ble utrolig da søss, mann og niese gikk. Så alle frk i vognen, og trilletur i Hagen. Da dem sov fikk jeg tømt bilen, og snudde Tords sete. Vi får se om jeg beholder det sånn, han er 4 om 1 Mnd og 1 uke! Hjelpes store gutten min <3

Helsesøster kom, og mens hun veide og målte jentene. Fikk jeg pakket flasker til alle fem, bleier, nan, Termos og flasker i ryggsekken. Alle fikk tilbud om mat, Anne og Iris spiste, men Vera var ikke interessert.

På salhusveien gikk det vel 20 min, pga all trafikken. Så tror jeg heller kjører rundt i stede her etter. Svigermor bor i 2 etg, så jeg parkerer forran blokken, så vi får bært opp alle ungene og utstyr. Så kjører jeg bilen bort på parkeringen.

Vi grillet pølser på terrassen, var å så kusinen spille fotball, spiste is, og hadde en kjempe dag. Vera spiste med engang vi kom, de to andre var raske etter :-)

Vi dro 18.30 og var hjemme til 19. Kl 20 kom mor å hjalp med innspurten. Nattevakten kom kl 22, så alle er mett og jeg de sliten.

Natti

Blogges
Camilla

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits