Hagearbeidet

Dagen startet greit, og vi tok en rolig start. Jeg og Willy sto opp, så nattevakten kunne gå hjem kl 07.

Guttene spiste toast, og koste seg med maten. Jeg fikk matet jentene i tur og orden, og lagde horn med ost og skinke i microen.

Nydelig frokost, før vi begynte å farge tegninger. ( elsker nye skriveren!! Og Tord er så fornøyd der han står å venter) så ble både brannbiler, politibiler, bulldosere osv.

Jeg tegner jo planene mine for Hagen, og ble så fornøyd med utførelsen i går. Men siden mannen leser bloggen, kan jeg ikke vise dere før etter han har sett det ;-) jeg er hverfall super fornøyd!

Mamma og søss var inne med jentene, ( til alle kom ut i vognen) mens jeg jobber ute i Hagen. Guttene var flinke hjelpere, og var stor fornøyd selvom det regnet :-) vi fikk både røsket opp og fjernet 4 trillebører med dritt, pluss en halv lastebil med mose og dritt.

Ble 3-4 timer ute, og jeg måtte be mor handle pizza ingredienser. Da jeg kom inn 17.45 oppdager jeg vi mangler bakepapir!! Er det ikke typisk. Fikk nå fart på meg kg rakk butikken, og fikk bakepapir. Mens jeg var ute fikk deigen hevet litt, søss løp med flasker og barn, da jeg kom tilbake. Men hun hadde kontroll, og pizzaen fikk bare vente litt.

Jentene dropper hverfall skrike runden i går, men var litt urolige og spiser litt ofte ( og lite)

Vi så en film på NRK3, eller hva det heter. Helt ok komedie.

Tord var litt umulig å ligge, for han er ikke så vandt til besøk på kvelden. Så han er alt for nyskjerrig.

Men alle fem barna sovnet, da jeg våknet hadde søss også lagt seg. Tord og Willy kom opp kl 03!!! Jeg kjendte det ikke var noe greit, trøtt og sur ( jeg altså) prøvde jeg 1,5 time på å få dem til å hvile videre på sofaen. Kl 04.30 bar jeg dem ned i gjenn, jeg måtte sove mere om jeg skal klare hele søndagen.

Kl 08 kom Willy opp i gjenn, og nå er tre små frk våkne! Så bare to i gjenn hær i huset.

Ha en fin dag!

Blogges.

Camilla

2 kommentarer

studentfruen

02.06.2013 kl.11:44

God søndagsmorgen :-)Kos dere masse, ikke kjekt med små tasser som våkner midt på natta

frumamma.blogg.no

02.06.2013 kl.22:20

studentfruen: heldige meg, får sove hele natten i dag! :-)
Så det skal nytes.

Skriv en ny kommentar

hits