Ny bank, nye muligheter

Nå ser det lysere ut, og vi håper å få orden på utleien. Jubler nå ikke helt, før pengene er på konto.

I dag har vi skrevet på papirer, om bostøtte og bo tilskudd. Ikke sikkert vi får, men skader ikke søke. Vi har også Reknet på matriale til utleien, og vi kommer heldigvis et stykke på veien :-) blir utrulig godt å få den i stand, har allerede hatt to interesserte! Så håper det blir lett å leie ut, ser heldigvis sånn ut.

Ellers holder mannen på med å sote ruter på bilen, for å minske varmen inni. For blir ganske varmt, når solen står på. Vi har dessverre ikke annet enn vanlig luft, og vinduer som kan opnes bare forran. Så Opel vivaro 9 seter, er ikke beste alternativet egentlig.

Så vi har fartet hele uken egentlig. Lege, Biltema, IKEA osv
Jentene elsker all oppmerksomheten! Prater, smiler og gjør seg til <3
De er så hærlige.

I dag kommer nattevakt, så en lengre dusj, og en god natt søvn på planen! Siden jeg har 2 netter i uken, lærer man hverfall sette pris på de ;-)

Men selvom jentene har vært mye våkne, og vi har lekt på gulvet. Er dem ikke helt klare for å legge seg hører jeg, får håpe dem blir det snart, for jeg er i grunn ganske sliten og trøtt.

Fikk ringt å etterlyst regntrekket til vognen vår, de skulle se på saken. Hehe var en glipp, og selfølgelig sånt skjer.

Nå skal Tord teste en app, som vi skal fortelle litt om, etterhvert som han får prøvd seg fram :-)

Så langt er han, og jeg ganske fornøyd :-)

I morgen er vi i ba ( papir utgaven) ang barnedåpen, og tiden så lang. Er grådig spent på å se det selv, teksten jeg fikk tilsendt var jeg veldig fornøyd med :-) utrolig flink å skrive, og jeg personlig smilte gjennom hele teksten.

Nå får jeg gjøre klart til natten hær i huset, sov godt :-)

Blogges

Camilla

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits