Litt sent, men utrolig deilig

I dag hadde vi hjemmehjelp på opplæring i 3 timer! Vi fikk unna både litt av hvert, klær, kasser osv
Så det passet utrolig bra, siden vi var så godt i gang.

Jentene stor koser seg med nye ansiktet, og fryder seg over oppmerksomheten.
Heldigvis, for da kan jeg få unna små ting. Man rekker litt på en time, men altid mere man skulle ha gjort.

Vi var i knarvik, og byttet filmen til vinduene på bilen for mekk var dessverre ikke særlig på det. Og på Biltema er det billigere, og bedre!
Like greit, og da fikk vi en liten tur til Åsane også.

Vi handlet fiskeboller, og gulrøtter på vei hjem. Så planen var klar for middag, etter jeg var kommet hjem ringe helsesøster. Hun hadde snakket med haukelands ernæringsfysiolog ( eller hva det heter) og hun mente jern var utrolig viktig. Men siden jentene reagerte så negativt ( på magen) var det mulig litt mat, ville gjøre det lettere. At dem får noe via kost og 2,5 ml jern i tillegg til mat.

Så nå skal vi prøve dette, for nå er dem blitt så bra i magen. Og legger seg 1-2 time etter guttene, de legger seg kl 19.

Så når jeg skulle hente guttene, etter Hjemmehjelpen kom. Fikk jeg handlet en pakke til med fiskeboller, for jeg ringte mor å spurte om hun hadde spist ( for hun er mye flinkere enn meg, og mye koseligere å spise sammen) heldigvis for meg ville hun det, så hun fikset middag mens jeg underholdt jentene.

Etter mat tok hun med guttene ut, jeg fikk ryddet av bordet og laget klar jentene, maten, sviskene til første smaksprøven! Er altid like spennende, og tenk tre unike små menneskers reaksjoner <3
Vi filmet det hele, for siden mormoren og resten av familien ikke fikk sett i dag, får dem se en annen dag ;-)

Etter mat var det lek,kos og opprydning. Begge guttene fikk badet, mor tok Tord og jeg Willy. Begge la seg fint, Willy først og Tord litt etter. Jentene fikk flasken sin, og la seg. Men dem har vært litt tørste, så noen turer i trappen ble det.

Men nå er hele 2 etg vasket, ryddet og hengt opp tøy, satt på maskinene ( vask, oppvask og tørketrommelen)
jeg er super fornøyd!
Tok til og med badet i kjelleren.
Men ble jo hakket senere enn planlagt da, men mulig jeg kan få en liten time på puten i morgen.

Nå skal trolig en eller tre små ha litt melk, men trolig dupper jeg litt om dem ikke våkner før jeg sovner. Dem har allerede sovet 4 timer ca, så jeg synest dem begynner bli riktig flinke :-)

Natti natt!!

Og det som ble i gjenn i guttas kleskap ;-)

Blogges

Camilla

2 kommentarer

Anne Lise

18.06.2013 kl.11:03

Jeg er bare nødt å ta hatten av og bøye meg i støvet. Jeg synes det er nok stress å komme meg avgårde med EN baby ;) Så bra at kommunen stiller opp !

frumamma.blogg.no

18.06.2013 kl.11:37

Anne Lise: hehe jeg er glad vi hadde to fra før, og erfaringen :-) synest tre går overraskende bra, men så har ikke mine kolikk og annet. Så dem er blide og fornøyde 80 % av dagen ;-) hehe
Ja vi er glade for de to timene fra kommunen, og spesielt de to nettene nattevakt. Selvom jentene begynner bli kjempe flinke på natt!

Skriv en ny kommentar

hits