Strålende, og frustrert

Natt til i dag gikk riktig bra, med 4-5 oppvåkninger ( litt små tørste jenter, en stor liten storebror kom kravlende opp i sengen, og en fot, arm, hode fra største storebror, prøvde dytte meg utav sengen) livet som fembarnsmor <3 hehe

Nå begynner dagen falle i fine rutiner, fra vi våkner.
Først er det lillesøsterens tur, bleie,klær, mat og en rap.
Så storebrødrenes tur, bleie til Willy, frokost og klær til begge to.

Når Hjemmehjelpen kommer varierer en del, men mellom 09-10 pleier de komme. Dem ser etter jentene, bretter litt tøy osv mens jeg er ute.

Når jeg de tilbake, løper jeg over det jeg rekker om det er å legge i skap, bytte sengetøy, koke flasker eller henge opp klær. Så gjør jeg alt jeg klarer på den tiden, men nå ser det ut som jentene tar seg 30-90 min lur etter Hjemmehjelpen går! Så jeg fikk ommøblert litt, og håper på å få fullført i morgen.

Guttene strålte i barnehagen, og mor kom opp å hjalp å kle og mate jentene før timen i banken kl 13. Vi er utrolig trege for tiden, og rakk det akkurat! Jentene er tydeligvis altid sulten i banken, så ble en liten matpause der også.
Jeg tok bilde, signerte en "million" papirer ( føltes hverfall sånn) og nå ser vi mye lysere på tilværelsen! Skulle vist ikke mere til.
Mannen stakkars måtte vente, siden passet var gått ut. Da blir det ikke noe bytte, før det er i orden.

Vi var innom butikken der, og folk hilser og prater. Meget koselig, men det trekker fort ut en stund bare på å kjøpe fire ting. Men i gjenn, jentene elsker oppmerksomheten, smiler, prater og viser seg frem <3 må jo bare le av dem.

Vi droppet innom knarvik også, der ble det 3 t-skjorter til mannen ( jeg fikk ikke noe!) buhu men jeg overlever. Kan ikke få noe hver gang man er ute. Og vi fikk oss en tur på tidenes trangeste stellerom, som jeg virkelig ikke liker. Men bleien måtte skiftes, så var ingen vei utenom.

På rema hjemme, måtte vi handle nan for det går utrolig mye ( selfølgelig en del svinn også) for dem styrer selv mengen.

Vi hentet guttene på veien, ser Tord er en del solbrent! Så jeg smører med 50 her etter ( dem smører i barnehagen, men da må jeg be dem bruke sterkere krem hvertfall) pluss jeg føler meg litt tryggere, om jeg smører første runden selv. Er heldigvis første gang han har blitt brent i barnehagen, så er ikke et problem sånn.

Guttene lekte ute, mens faren vasket bilen innvendig. Jeg underholdt jentene, de synest det er super stas når jeg synger og tuller, så blir litt sånt om dagene,

Jeg fikk kokt pasta, saus og stekt kylling. Guttene ville bare ha min mat, eller bli matet ( overtrøtt, og da var det ikke lett) en del tull før dem gav etter for søvnen, tror alle fem sov før 20.30 faktisk. Jentene har fått litt melk, og sover videre. Og Tord har lagt seg på eget rom, om det varer gjenstår å se.

Jeg fikk ryddet etter middag, satt på alle tre maskinene, vasket bord, benker og kravlet i seng før 22 ;-) må si meg fornøyd.

Har ennå masse klær og ligge på plass, så jeg håper å få ryddet, støvsuget og få orden på kjelleren i morgen. ( lov å håpe)

Nå er det natti natt!
Prinsene mine<3

Blogges

Camilla

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits