Liten uro kråke

Eller i bunn og grunn to.

Willy og Vera har holdt leven, så endelig ble det litt stille.

Dagen gikk jo, men vi var både på IKEA, Expert og Biltema. Så en god runde ble det.

Nå som jentene flytter ned på fulltid, for i dag sa jeg opp hjelpen på natten. Jeg så jo jentene ble forvirret, og brukte tid på å finne roen. Nå legger dem seg stortsett, lite tull generelt.
Men nå som vi har begynt med mat, venter jeg jo litt reaksjoner i grunn.

Guttene flyttet på sitt rom i dag, og vi er meget glad det finnes 9 Mnd betalingsutsettelse. Nå fikk dem egen tv, til viasat boksen jeg bestilte for 4 Mnd siden.

Så nå er det 180x200 m seng til meg! Helt alene!!! Håper det gir meg litt bedre rygg, for nå er den herpa!

Pappan sover alene, siden han røyker. Så det er helt hans valg, er jo lov å slutte røyke selfølgelig ;-)

På IKEA ble de to sånne tre hyller, så nå blir gjesterommet kontor. For vi har så uhorvelig mye papirer og drit som tar opp stuen. Nå blir det endelig slutt på det! Og jentenes ting blir flyttet ned, så stue blir stue, bad/stellerom et sted og soverom et sted. Hehe for så langt har stuen vært; kontor, soverom, stellerom og lekerom.

Lekerom vil det nok fortsette å være noen år altså, men det hadde vi med i beregningen ;-)

Jeg fikk unna litt, men på langt nær det jeg hadde planlagt. Og selvom jeg avsluttet nattevakt, får jeg bare de to timene dag. Kunne få tre timer til, men da må jeg betale. Og dessverre har vi ikke råd til det nå, så vi får bare bite tennene sammen og klare oss selv.

Men heldigvis er jeg ikke så beskymret, guttene og jentene trives om dagen. Etter barnehage synger og leker vi i stuen, mellom middag og kvelds. Alle bytter på å sitte på fanget, klemmer og koser. Å være mamma er hverfall det jeg var ment til, kjenner det i hvert hårstrå på kroppen.
Hvor stolt kan man bli?!
Jeg er hvertfall utrolig stolt, og lykkelig over mine fem fantastiske unger <3

Selvom Vera og Willy holdt litt leven, er det nok bare en liten mageknip som holdt dem våkne.

Willy er ikke helt bra ennå, så han må nok bli hjemme.

Tord ble jo svidd i barnehagen i går, men med litt krem, og oppmerksomhet har han klart seg riktig bra.
Dem beklaget veldig, for var flere som ikke ble smurt. Selfølgelig menneskelig å feile, men heretter smører jeg før jeg leverer, bare for min og ungenes del :-)

Nei når jeg hvile, for nå ble det vist natt.

Blogges

Camilla

6 kommentarer

Siv Merethe

20.06.2013 kl.12:54

Heisann! Flott familie du har og du har det sikkert ganske travelt. Vi har unger i samme bhg, flott bhg synes jeg, ikkje sant?! Men du, når kidsa er sjuke m diaré eller spya er det en 48 timers regel fra siste utbrudd, til de kan være i bhg igjen. Min gutt går på avdeling m din gutt og fekk med meg at han blei levert i dag.. Selv om vi bare har 3 unger til sammen vil eg ha minst mulig sjukdom. God bedring til kidsa.

frumamma.blogg.no

20.06.2013 kl.13:42

Siv Merethe: Willy er ikke dorlig pga sykdom, men pga lactolousen han får hver morgen og kveld pga treg mage. Nå har han holdt seg i flere dager og da blir det mye når der først kommer. Begge mine sliter med magen, og skulle jeg holdt dem hjemme pga dette, kan dem like greit slutte i barnehagen. For sånn er det stortsett hver gang dem må på do. Men for all del, forstår folk ikke vil ha syke barn. Men hadde han vært smittsom, hadde jeg ikke levert han.

Siv Merethe

20.06.2013 kl.23:08

Det var godt å høre at du ikkje hadde sendt ungene i bhg før dei var friske. Kjedelig m mageproblem uansett om en er liten eller stor.

frumamma.blogg.no

20.06.2013 kl.23:39

Siv Merethe: jeg klarer ikke levere dem til annet en nærmeste familie om formen er dorlig, mamma er best sånne dager :-) men jeg skjønner du ble beskymret, hadde nok det selv.

MammaMalene

23.06.2013 kl.22:00

Hvordan klarte dere få 5 nydlige unger viss faren røyker å du ikke sover med han ? :P

hhahaha men liker tankegangen din :)

frumamma.blogg.no

23.06.2013 kl.22:09

Malene Aksland: Hihi finnes andre steder enn soverommet ;-)

Skriv en ny kommentar

hits