Endelig kveld?

Hehe som mamma til fem små, vet man aldrig helt når det er natt, eller dag for den saks skyld.

Mor rakk 4/5 for Vera sovnet, før det ble hennes tur. Ser hverfall ut til dem trives i hver sine senger, alle fem! Hehe
Men Willy må følges tilbake, til han gir etter for søvnen. Så han tar lengst tid. De fire andre sovnet på direkten i dag, så jeg har brukt all tiden etter 20-20.30 til klær.

Med syv personer, blir det menger klær. Enten man vil eller ikke, men nå er det kun skittentøy i gjenn. Alt annet er brettet, sortert og lagt på plass. Må bare si jeg elsker orden, og system. Hater å måtte lete etter ting, mest bortkastede tiden.

Må ut å få fatt i kles hengere hvertfall, og kanskje et stativ til ( kles-oppheng) for jentene har 1 kurv( med dresser, jakker osv) , og 9 kjoler til å henge opp. Er så mye enklere nå, for mor lurte 3 like på hver henger, så jeg eller hun( ettersom hun stortsett kler på dem, når hun er hær <3)

Nå er hvertfall det bedre enn på lenge, og under etg er blitt utrolig trivelig. Soverommene mye bedre, guttenes mer koselig enn mitt. Men med litt bilder osv blir det sikkert bra.
Jentene har fått sine bilder opp over sengen, nydelige med navn, tekst og pynt dem fikk til dåpen.

I det jeg skulle ligge meg, begynte Tord. Vokse smerter!! Stakkars får så vondt av han, tydelig ikke noe godt det der. Og han strekker seg godt for tiden. Er ikke så liten lenger, og nå snart er det 4 års kontroll. Og 2 års for Willy. Jentene skal ha vaksine nå til uken, så virkelig litt å gjøre etterhvert.

Mor kom etter vi hadde spist, enkleste middagen. Tomatsuppe, macaroni, egg og rundstykker. Men hjelp som ungene spiste både før og etter oldemoren kom, Tord skrøt at han ble mye mere sulten når oldemor var der ;-) skjønningen min.

I dag giftet søss seg!
Dem var nydelige, og så ut som dem fikk en fantastisk dag <3

Nå er jeg spent på om jeg får hvilt litt, før flaske tid.

Mannens siste prosjekt, å sote rutene. Bør meget bra, og holder temperaturen i bilen overkommelig for både liten og stor :-)

Blogges

Camilla

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits