Tut og kjør

I morges 04.30 var bilen tilbake i Hagen etter mannen hadde skrudd i 12,5 time.

Kl 07.30 var vi oppe meg og fem unger, og formiddagen gikk i mat, lek og krangling. Etter Willys lur fra 10-11.30 kledde jeg hele gjengen inkludert meg selv, og plasserte dem i bilen.
Første alene turen til Åsane med alle fem!! :-)

Første vi støter på ikke på gullgruven var en trillinger mamma med to gutter og en jente! På nesten 10 mnd :-D så utrolig artig å se andre trillinger, og vise frem egne barn <3
Ble litt prat, og jeg gleder meg sånn til neste gang.

Oppe på ekstra leker ( etter å klemt vogn og meg, med bæresele inn) fikk guttene gå litt fritt, Vera og Iris byttet palass, fra vogn og sele. Og vi traff en god venninne og hennes sønn <3

Willy fikk sparkesykkel, og Tord et sett med uttrykkningskjøretøy. Så meget fornøyde barn, var neste stopp ICA etter lørdagsgodt.
Når vi var ferdig satte vi snuten hjem, på Haukaas ble det pause for Vera skrek sånn. Da jeg skulle starte bilen var den helt dø!!! Grrrr

Vel alle skjønner jeg forbannet mannen da. Fem unger som snart skulle ha middag?! Og ikke minst var våkne i nesten de to timene vi ventet på NAF.
Jeg satt i bagasjen bysset, byttet bleier og underholdt etter evne. Og ikke minst to storebrødre i godteposen ;-)
Etter 1 time og 50 min tenkte jeg faen heller, og prøvde nøkkelen da startet bilen. Men jeg fikk allikevel kjørt NAF mannen i møte og han skrudde på plass ledningen til batteriet ( kunne kubbet i gjenn, når som helst!) så gjett om det var rette valgte.

Så hjemme med tre våkne, to våknet på vei inn. Bleie og middags-styr uten like! Men vi kom i mål, og middagen gikk unna på rekord tid.

Sykkelen montert og kjørt i hele andre etg. Guttene ville ha toast ( Willy har holdt seg i gjenn, så han går tett. Så han er tømt og akkurat sovnet)
Så ikke Altid lett, men det er løsninger på alt. Og utrolig hvor mye man klarer på en dag, og de små gleder så barna lyser opp <3

Vi er heldige, og vi kom oss i gjennom dagen i dag også ;-)

Hvile tid, for 07-08 toppen er det full rulle ( pluss 1-2 flasker per barn i natten)

God natt

Blogges

Camilla

2 kommentarer

Anne Lise

14.07.2013 kl.09:25

For en flaks :/ Høres ut som dere fikk en fin dag uansett :)

frumamma.blogg.no

14.07.2013 kl.09:43

Anne Lise: Hehe ja heldigvis er barna lett underholdt :-) og litt kjedelig må det være innimellom ;-)

Skriv en ny kommentar

hits