4 års kontroll

Og han var kjempe flink!!

Han kunne ta i mot og kaste ball, skru opp og stenge " tønner", tegne bokstaven sin, og en bil ;-) Hehe
Sjekket syn og hørsel, og han hører mere enn andre 4 åringer, så nå har han ingen unnskyldninger ;-)

Etter kontrollen fikk han en pakke drops, og en liten tur på apoteket etter sår salve og flux. Før vi dro hjem, og inn i faste rutiner.

Ungene la seg til 19, men ble en del turer opp å ned med smukke misting og ja Tord klarte rulle utenfor sengen!! Stakkars var litt sjokket der han lå på gulvet, mellom sengene.

Her er de frokost tid, så bare å hive seg rundt!

Blogges

Camilla

2 kommentarer

steinihavet

07.09.2013 kl.15:48

Når jeg var på denne kontrollen med størstegutten min fikk ah beskjed om å mate dukken. Han likte ikke dukker og så bare dumt på helsesøstra. For han syntes virkelig hun maset litt for mye om alt han måtte vise at han kunne. Så når hun oppfordert han på nytt å gi mat til dukken, tok han dukken og puttet hode i potten. NAMNAMNAM sa han, og lekte videre med bilene. Jeg stotret frem at vi ikek bruker å gi mat av potter hjemme, selv om han synes det var et passende fat :P heldigvis gikk resten av timen greit, både med ballkasting og de andre tingene han skulle vise frem.

frumamma.blogg.no

07.09.2013 kl.16:45

steinihavet: Hehe herlig frecht da!! :-) tenker han er en flink gutt selvom hun var masete ;-) blir litt mye på en time dem skal vise frem egentlig.

Skriv en ny kommentar

hits