Gode faste rutiner, og sultne barn

Selv om vi fulgte dagens plan, var dem sulten før tiden alle tre prinsessene.
Og så langt har natten vært litt slitsom, men de er første natten på lenge.

Har ikke følt meg helt på topp i dag, men trolig bare en liten forkjølelse vil jeg tro, er vel sesong får sånt nå.
Fryser, null matlyst og generelt litt sliten. Men med fem små kan man ikke kaste inn håndkle, men med en snill god mor kom vi i mål i dag også :-)

Jentene vokser som bare de, og begynner å trekke seg mot de dem vil ha. Anne er nesten proff og kommer seg er stykke, Iris bare i sin egen krets og Vera blir ennå litt fort sliten, men hun er sta ;-)

Fra jeg sovnet kl 02, til nå er vi på 4 flasken så tydelig de er øke døgn. Dem spiste også en ekstra skål grøt før sendetid med oldemoren :-)
Alle fem spiste harvregrøt ( baby grøt)
Meget tilfredse, jeg spiste bare frukt for jeg orket rett og slett ikke annet. Men kjenner de har tent matlysten, men orker ikke stå opp nå for det.

Tenkte bare kjøpe noen pakker rundstykker og steke. For da er de liksom ferskt og tilgjengelig, for er ikke så lett å huske seg selv i en hektisk hverdag :-/

Nå ble de roligere her, en stund var 4-5 våkne! Hjelpes, ble litt stresset for dem trenger disse timene søvn for å fungere på dagen. Dem blir så sure uten nok søvn :-( så håper alle sovner fort. Inkl meg selv :-)

Blogges

Camilla

2 kommentarer

Sandra

10.09.2013 kl.08:41

Høres ut som en små slitsom natt, håpe d ble noen tima med søvn på dokker alle 6 :-)

frumamma.blogg.no

10.09.2013 kl.10:03

Sandra: Hehe ja kan ikke huske en så ille natt :-/ men så langt har ungene vært blide, og gode så da går de uansett veldig bra :-)

Skriv en ny kommentar

hits