Sesong forkjølelse

Ja vi ser jo at sommeren er over, og vi har brukt ull siden barnehagen startet i gjenn etter sommerferien.

Jentene har rennende neser, og frustrert for de kiler både i munnen og nesen. Noe jeg absolutt forstår veldig godt, for hvem hadde ikke de.

Guttene legger seg inn hit i løpet av natten våkner nå, pga jentene skal ha flaske og er irriterte over snørr/tenner.
Så kjenner etter noen dager med dette, begynner de ta på litt.

Men til gjengjeld sov dem helt til 08, i går og nærmere 09 i dag.
Men man blir litt trøtte av alle avbruddene.

Jeg skal egentlig ha barnevakt fredag, så jeg skulle hatt litt egen tid.
Men med forkjøla barn, ser de ut som jeg bare kan avlyse.
For har ingen glede av å gå ut om dem ikke er bra, og legge de på andre synest jeg er helt unødvendig.
De kommer nye muligheter senere, og jeg vil ikke la noen passe sånn som dem er nå om dagen.
Selvom de trolig er nå de trengs mest :-)

Nå får jeg litt hjelp av mine foreldre ang hus( utleie oppussing)
bil skal jeg ikke ha pga økonomisk er huset viktigst.
Faren sendte flytting fredag, så innen 3 uker blir de en del søking i gjenn.
Så blir mye stress nå før jul.

Men leiligheten er utleid i januar, bare jeg får den klar.
Jeg kjenner hun som skal leie, så om de ikke er klart 01.01.14 har jeg plass i min del, for en stund også :-)

Hehe greit å være singel, men man kommer seg jo ikke ut, for å si de sånn. Så er vel godt jeg ikke har de travelt :-)
Kjenner jeg ikke klarer svare på dating siden ennå heller, er ikke helt klar for å date fremmede. Er alt for mange å ta hensyn til, både store og små.

Men jeg prater med en som får meg til å smile og le, som er vokst opp på samme sted.
Men vi har all verdens tid, og vil bruke den til å bli kjendt.
Hehe ser jo å "date" i dag, med fire voksne i bilde er meget anderledes enn med to ;-)
for de er mye å ta hensyn til, for barna skal holdes utenfor i mange mnd ennå. Og jeg har ikke noe fritid utenom barna, så spørs jo veldig om det kommer til å gå i de hele tatt.

Men når de er sagt, er de å date totalt egosentrisk.
De er jo bare for min del.
Og de er en stund siden jeg har tenkt på meg.

Men jeg føler meg bra, spiser regelmessig hele dagen.
Leker med ungene, går turer i regnet, og generelt smilet går nesten rundt ;-) så akkurat nå koser jeg meg veldig!
Og har et realistisk syn på livet, enten med eller uten mann i fremtiden.

Nå er 5/5 våkne, sesong snørr burde vært bannlyst! Og ser her får de dryppes etter evne, og håper alle legger seg i gjenn.

Ha en fin dag, og håper dere er friske og raske!

Blogges

Camilla


24 kommentarer

Visste ikke at du var blitt alenemamma. Så trist å høre, men samtidig virker det som du har det bra nå og det er det viktigste. Er nok sesong for sykdom nå. Ligger selv med influensa, og sønnen har hatt det nesten en uke:/

Sandra

18.09.2013 kl.08:09

God bedring til alle sammen <3 her er jeg og lillefrøkna på 1år akkurat ferdig med en to ukers periode med snørr, hoste, sår hals osv...men nå er d samboeren sin tur, og han har tilogmed vett å være hjemme, unormalt...men trur han har like mye lyst som meg til å være frisk til helga når vi skal ha barnefrihelg ;)

frumamma.blogg.no

18.09.2013 kl.09:31

Sandra: takk for de, ja er litt kjedelig disse forkjølelsene. Godt hun er bedre, og utrolig kjedelig med syk mann! Masse god bedring til han, og håper dere får en fin helg sammen :-)

frumamma.blogg.no

18.09.2013 kl.09:33

¤Malene - Mamma til Milio Andreas¤: huff masse god bedring! Jeg koser meg, og føler livet er bra akkurat nå :-)

Sandra

18.09.2013 kl.13:25

Ja, er så trasig når de små er syk, både dine blir fort bedre. Takk for det :-)

18.09.2013 kl.16:57

Kanskje du burde konsentrert deg om å få livet i orden enn å bruke tid på ny type? Kva er det 1 mnd sidan du og mannen din gjekk frå kvarandre?

frumamma.blogg.no

18.09.2013 kl.17:30

Anonym: Hehe jeg kan gjøre begge deler, så ser ikke problemet jeg da.

19.09.2013 kl.08:33

Er vel ingen som har noe med om du får deg en ny type, herregud kos deg jente og gjør det du føler er riktig for deg. Synes du er knalltøff <3 Masse lykke til.

Ønsker dere en flott dag. Hilsen Eva

frumamma.blogg.no

19.09.2013 kl.11:35

Anonym: tusen takk :-) er et lite sted dette, og vet jo folk ville reagere før eller senere. Så ville heller si de med mine, enn andres ord ;-) rykter kan jeg dessverre ikke kontrollere uansett :-)
Ha en strålende dag! Klem fra meg :-)

20.09.2013 kl.09:10

For all del, slå deg løs. En ting er i hvertfall sikkert; folk flest vet hvordan forelskelse og nye forhold kan overta livet og at det er mulig å miste fokus på det som er viktig. Du har vel lest deg opp på hva for eksempel skilsmisse og brudd i forhold gjør med barn og unge, og spesielt med små barn... Tror du trenger noen rundt deg som kan gi deg noen råd om barn, og hva som er viktig, og at du ikke bare får klapp for skulderen over at du lager en "krusedull". Tenk deg om før du publiserer det som faller deg inn og over de valg du tar. Det å føde barn er ikke lik å være god omsorgsperson.

frumamma.blogg.no

20.09.2013 kl.09:42

Anonym: Anonym: de er tydelig du ikke kjenner meg, og man kjenner ikke personer via å lese en blogg.
Dere får bare et lite blikk inn i vår hverdag, og dere vet utrolig lite om livene våre.
Men for all del, jeg kunne vært alene resten av livet for jeg har barn og dem kommer Altid først.
Men har du også tenkt på at livet er tøft innimellom, og de er Altid godt å bli tatt vare på! Ikke bare ta vare på andre Altid.
For de er ikke meg han tar, men meg + 5 små og dette er noe han vet. Og han kommer langt bak i rekken, og han vil fortsatt være i livet mitt.
Så at du leser en tekst, og mener ungene blir forsømt for jeg har de bra.
Tror jeg du burde tenke deg grundig om, hva du egentlig vet om meg og mine barn!
For selvom man er forelsket, klarer man faktisk sette ungene forran seg selv. Man har faktisk et helt liv uten om hverandre, og vi begge setter ungene forran oss selv. Men jeg blogger og da må man ta litt drit, men vet du jeg har ren samvittighet og hva du enn sier så kjenner du meg faktisk ikke.

20.09.2013 kl.10:22

1. Jeg har ikke sagt at jeg kjenner deg.

2. Jeg tror ikke jeg kjenner deg ut fra å lese hva du skriver.

3. Jeg vet at omsorgsoppgaver kan være krevende.

4. Jeg mener du fremstår som naiv og lite reflekterende ut fra hva du skriver.

5. Jeg mener, uavhengig av din blogg, at det er naturlig å ikke hoppe fra et forhold til et annet, uansett om en har barn eller ikke. Når det er barn i bildet, mener jeg at det er nødvendig å fokusere på de etter et brudd.

6. Du er dine barns rollemodell, tenk over de valg du gjør mer enn en gang.

20.09.2013 kl.10:29

Det må våre sårende for eksmannen din ogla alle som leser bloggen få vite at du allerede er innvolvert i nytt forhold. Det er jammen bra at dine barn er for små til å skjønne så mye enda.

Veldig enig med henne som sier at du sikkert trenger noen råd om hva som er viktig ved samlivsbrudd spesielt når barn er innvolvert. Vi kjenner deg ikke men man kan lese ganske mye ut fra bloggen din.

frumamma.blogg.no

20.09.2013 kl.10:50

Anonym: ja så jeg skal vise dem at går noe i mot dem gi opp?! Vel jeg synest ikke de er noe å lære ungene heller, jeg har Altid sagt om livet slår deg ned, så reiser en seg sterkere og smartere. Og de er noe ungene mine vil bli lært, ikke å gi opp vist noe går i mot en!

frumamma.blogg.no

20.09.2013 kl.10:51

Anonym: vel min xmann har de helt strålende og nyter livet sitt, og tror ikke han kunne vært mere glad for meg og jeg for han. Han er trossalt ikke en del av bloggen, og hans lykke utenom ungene kan jeg ikke snakke om.

20.09.2013 kl.12:25

Å ikke gi opp er vel ikke lik finne seg ty type så snart noko er slutt. Jeg tror det hadde vært nyttig for deg å lære litt om barn utvikling og hva som er med å forme barn.

frumamma.blogg.no

20.09.2013 kl.12:29

Anonym: ja du er sikkert perfekt, og pedagogisk riktig selv.
Tror de er ganske mange andre du kan hakke på, for som jeg sa er jeg en god mor og alle rundt meg vet dette og støtter mine valg.

20.09.2013 kl.14:05

Det er vel ingen som er perfekt hele tiden, det er vel en del av det å være menneske. Jeg leser at du sier at du er en god mor og at du mener at alle rundt deg mener det samme. Så flott at du har støtte, for det tror jeg du trenger. Jeg har kommentert ditt innlegg i bloggen din, jeg styrer ikke hva du blogger om. Jeg mener fremdelse at du fremstår som naiv og lite reflektet i blogg og svar.

frumamma.blogg.no

20.09.2013 kl.14:48

Anonym: de er helt opp til deg og mene.

Charlotte

24.09.2013 kl.17:43

Du Anonym, du burde kanskje passe litt på deg selv. Du vet nesten ikke en dritt om Camilla, så du kan ikke dømme hun. Camilla er verdens beste mamma, og det kan eg skrive under på. Hun sette ALLTID ungene først uansett hva. Og det du skriver er ufattelig frekt.

Tror ikke livet ditt er så perfekt som du skal ha det til. Og feigere person som deg har jeg aldri vært borti. For det første er du "anonym", og for det andre hakker du på en alene mor med 5 barn.

Tenker du er skikkelig fornøyd med deg selv, men jeg må bare si at jeg blir virkelig kvalm av personer som deg. Finner jeg ut hvem du er så kan jeg vedde på at livet ditt ikke er så bra heller. Du har deg sikkert helt for jævlig siden du må hakke på en alenemor med 5 barn.

Du hadde aldri klart det som Camilla klarer. Så bare klapp igjen og fiks livet ditt. Og du kan gjerne skrive hele navnet ditt om du skal være så tøff i trynet ;)

frumamma.blogg.no

24.09.2013 kl.17:58

Charlotte: ååååee skjønne lille søster mi <3 takk vennen utrolig snilt sagt :-)

JULENISSEN

26.09.2013 kl.07:52

Charlotte: Så bra at du gir din støtte til din søster. Det er vel det søstre er til for, å gi sin uforbeholdne støtte. Nå det skal være sagt skriver du vel om noen du strengt tatt ikke vet noe om selv, den anonyme. Din søster blogger om livet sitt. Då må hun tåle at det stilles spørsmål, når hun selv publiserer det, uten å gå i forsvar og i strupen på den andre. Alle vet at det ikke er lett å være alene med barn. Jeg tror ingen misunner henne, og jeg tror folk ønsker henne lykke til. For hjelp og støtte trenger hun - uten tvil.

26.09.2013 kl.13:03

Enig med julenissen. Fint at du får støtte av familien, Men forstår ikke hvilket grunnlag søsteren til Camilla har for skrive negativt om den anonyme. Synes innlegget til den anonyme var både saklig og fornuftig,

frumamma.blogg.no

26.09.2013 kl.13:39

Anonym: helt opp til hver enkelt, men min søster følte dette var fryktelig frekt og jeg er helt enig. Helsesøster er også enig, at jeg har de bra er også viktig for ungene. Og jeg er en ærlig person, men kunne holdt dette for meg selv. Men jeg vet mange er redde for å forlate dårlige forhold, for dem ikke vil være alene. Derfor forteller jeg min erfaring om mitt liv!

Skriv en ny kommentar

hits