Da er blogg tiden min over

Da sier vi takk for oss, hatt mange fine kommentarer oppover tiden.
Men nå som barna er blitt så store, velger eg å kutte ut eksponeringen av dem.
Tusen takk for alle vennlige ord og takk til alle som har lest bloggen min. Camilla

11 kommentarer

Hege

18.03.2014 kl.13:19

Takk for at du har delt dine tanker og spennende erfaringer. Har vært utrolig kjekt å lese om dere, og skjønner godt at du vil bruke tiden din på ungene og ikke legge så mye mer ut om dem.

Ønsker deg i allefall masse lykke til i fremtiden med dine nydelig barn. Du er en knalltøff mamma Camilla! Aldri tvil på det. Barna er så heldige som har deg.

Helene Viktoria

18.03.2014 kl.15:39

Lykke til videre :) synd at vi ikke får følge dere videre, men forstår også hvorfor :) stor klem fra oss :)

Marte

18.03.2014 kl.15:53

Så synd at du slutter å blogge:( Har kost meg med å lese blogginnleggene dine:) Ønsker deg og dine alt godt fremover:)

18.03.2014 kl.20:25

Klokt valg!

Elisabeth L

18.03.2014 kl.21:00

Forstår godt valget ditt- er takknemmelig for at du delte en verdifull tid av livet ditt med oss blogglesere!! Lykke til videre- du er sterk og flott!!

Marlene

19.03.2014 kl.14:08

Lykke til videre Camilla! Etter å ha flugt bloggen din har terskelen for å klage over hvor slitsomt ting er blitt ganske mye høyere. Du er utrolig sterk og flink!

Skjønne barn har du og. Takk for alt du har delt :)

Wendy

30.03.2014 kl.22:03

Lykke til Camilla! Du er vakker dame og kjempe sterk! Ønsker du og dine fem flott unger et godt liv i framtid!

frumamma.blogg.no

05.04.2014 kl.14:36

Tusen takk for det :-)

Linn

13.04.2014 kl.21:21

Takk for alt du har delt og lykke til videre!

Er virkelig imponert over alt du får til - du er en sterk dame!

Barna dine er heldige som har en sånn flink mamma som deg.

Mia

06.05.2014 kl.04:21

Hei. Jeg har siden jeg ble oppmerksom på bloggen din for noen uker siden lest alt fra rett før du avslørte at du var gravid for tredje gang og fram til slutten. Litt vemodig at vi nå ikke skal få ta del i hverdagen deres mer, men samtidig forstår og respekterer jeg valget ditt, selvsagt. Vil så gjerne få takke deg for alt du har delt, du har vært til glede og inspirasjon for så mange, og gledet andre i en vanskelig hverdag (meg inkludert).

Har vært så koselig å følge din og barnas hverdag, og må bare si jeg er mektig imponert av deg. Det er nok ingen tilfeldighet at akkurat du fikk trillinger (og hadde to barn fra før)!

Og selv om du har en enestående familie som stiller opp for deg, tror jeg du kan takke deg selv for akkurat det også, så takknemlig som du er, og aldri tar noe for gitt.

Tror jeg klarer å lese en hel del mellom linjene, og du har et stort hjerte, også for andre enn dine egne barn, både for voksne og barn, samtidig som du er inkluderende. Sjelden har jeg sett en så ung, oppegående, effektiv, positiv og kjærlig mor som deg, ja om noen gang. Og selv så travle og slitsomme dager som du har, klarer du å stoppe opp og sette pris på hverdagen og øyeblikkene, kort sagt livet ditt. Jeg tar av meg hatten for deg!

Det gledet meg enormt å se at en mann har klart å få deg til å smile og le igjen, og ble helt satt ut av kritikken du fikk for det. Man skjønte jo at hovedfokuset ditt fremdeles er på barn og hjem, og at dette var en fint liten del av livet ditt, og bare satte en ekstra spiss på tilværelsen din. Håper du klarer å heve deg over slike kommentarer, og glede deg over dette allikavel. Tror mennesker som leste hva du skrev og tok det opp i verste mening har det ganske fælt i sine liv, som din søster var inne på. Og så har du selvsagt de som er født negative, finnes noen av dem også. Nei bare glem dem, og gjør som du føler er riktig, du har vist at du er reflektert og moden, så fortsett som du har gjort, stol på deg selv og gled deg over livet og alle dets goder.

Forstår ikke helt at det blir slutt på hjemmehjelpen når du begynner å jobbe igjen, hvor er logikken i det? For da får du jo enda mindre tid husarbeid etc. Ingen er tjent med at du møter veggen, noe som fort kan skje når man er alenemor med hele fem små barn, og attpåtil i full jobb. Mange hadde knelt av mindre, og har gjort det også! Kanskje kan helsesøster hjelpe deg til å beholde i det minste noe av hjelpen?

Ønsker deg og dine fem skjønne små all mulig hell og lykke framover, og igjen en stor takk for all gleden du har gitt med å dele litt av hverdagen deres.

Stor klem til deg Camilla

Mia

06.05.2014 kl.04:30

Og så glemte jeg jo en ting: Du er så god på å skildre hverdagen deres, så håper ikke du slutter å skrive. Du kan jo gå over til å skrive en dagbok som selvsagt ikke publiseres, men som bare leses av venner og familien, og barna dine om noen år. Og når du er på gamlehjemmet om maaange år, kan du sitte og mimre når du leser dagboka innimellom alle besøkene fra barn, barnebarn, oldebarn og tippoldebarn, hehe :-)

Skriv en ny kommentar

hits